Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

Videón Hugh Jackman látványos bicepszedzése

Hugh Jackman nagyon komolyan vette a felkészülést, hogy újra Farkassá váljon, ami látható módon sikerült is.

Fotó: Instagram/Hugh Jackman
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nem kell sokat várnunk a Deadpool & Rozsomák mozis debütálására, ami az elmúlt évek egyik legnagyobb kasszasikere lehet. Várhatóan bőven fog annyi pénzt hozni a film, hogy abból készítsenek még legalább egy epizódot. Nagy vágya teljesül ezzel a rajongóknak, hiszen Hugh Jackman újra Farkasként, Rozsomákként térhet vissza.

A legendás szerep, mely rá íródott, és alapvetően senki mást nem tudnánk elképzelni a helyén, most újra a régi fényében ragyoghat. Deadpoollal való közös produkció hónapokon belül, július 25-én érkezik a mozikba, ami már nincs messze, és az eddig megjelent felvételek alapján nem lesz okunk csalódni. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Természetesen nagy készülődés előzte meg a forgatásokat, amik nem mentek egyszerűen, mivel menet közben beütött a sztrájk. Emiatt számos kisebb és nagyobb forgatás szünetel, ami nem kevés pénzébe került a gyártónak. Mindenkire hatással volt a leállás, és Jackman nem tarthatta magát extra formában azokban a hónapokban, már csak a kora miatt sem.

Így nem volt más lehetősége, mint elölről kezdeni a felkészülést, mivel elég furcsán vette volna ki magát, ha az egyik jelenetben még ki van pattintva, majd a következőben 10 kilóval könnyebb, nagyobb izomréteg nélkül. Ez a fajta tréning sok erőt, kitartást igényel, és minél idősebb az ember, mindez annál nehezebb.

Lehet azt mondani, hogy cserébe sok millió dollárt kap Jackman, ami így is van, viszont ettől függetlenül dicséret illeti, mert ez valóban komoly kihívás, és bizonyítja, hogy nincs lehetetlen. Sok fiatalnak, idősebbnek mutat példát, bennünket pedig csak tovább motivál arra, hogy folytassuk az edzéseket, keményebben, mint valaha.