Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Horváth Éva nyári formája elkészült, rendkívül vonzó

Horváth Éva sem panaszkodhat, egy igazi impozáns nyári formát öltött, amire joggal lehet büszke, és magabiztosan vághat neki a szezonnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem kell nagy matek ahhoz, hogy lássuk, több híresség, sztár, ismert ember magasabb fokozatra kapcsolt a nyár előtt, ami valójában már március végén megérkezett hozzánk. Bőven 20°C felett van a levegő hőmérséklete, és az már a 30°C-is meghaladta, így ebből a szempontból nem panaszkodhatunk.

Talán ilyen időszakot még nem éltünk meg ezelőtt, és mindez még motiválóbb, hiszen még mindig csak április elején járunk. A nagyon meleg nyári hónapok előttünk vannak, de azt is látni, hogy többek nyári formája elkészült. Gáspár Evelin is csúcsformába hozta magát, aki elmerült a divat világában, és jól is áll neki. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Nemazalány szintén fitt, és a rajongók rendkívül kíváncsiak, milyen bikinis fotókat kapnak majd az Instagramon keresztül az énekesnőtől. Kegyesek voltak vele az égiek, egy szép és csinos fiatal nőről beszélünk, aki kimagaslóan jól mutat a fotókon, és mindig lenyűgözi a követőit.

Rogán-Gaál Cecília pedig háromgyermekes édesanyaként van topformában, melynek köszönhetően még nagyobb dicséretet érdemel. Hozzá hasonlóan Sarka Kata is ebbe a kategóriába sorolható, mindketten édesanyák, viszont nem mondtak le a sportról, és igényesek önmagukra.

Horváth Éva is sportos életmódot él, két kisgyermek anyukája, aki hol Balin, hol pedig Magyarországon éli az életét. Most épp egy igazi nyárias szettben jelentkezett be, és nem is lehet kérdés, az ő formája is elkészült a nyárra, jöhetnek az újabb és újabb bikinis, fürdőruhás posztok a magyar modellről.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.