Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Ma este eldől, ki lesz Spanyolország ellenfele az Eb döntőben

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy eldőljön, ki lesz Spanyolország ellenfele a közelgő Eb döntőn.

...svg content...Fotó: EPA/GEORGI LICOVSKI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Franciaország már nincs játékban, miután Spanyolország fordított ellenük. A spanyolok egyértelműen jobban játszottak, és bárki legyen az ellenfél a másik ágról, abszolúte favoritjai a finálénak. A francia szövetségi kapitány egyelőre marad a helyén, ugyanakkor nem kizárt, hogy Zidane veheti át a helyét a világbajnokság előtt.

Mbappé, akit a következő hét elején mutat be a Real Madrid, szomorúan nyilatkozott. Egyértelműen többet várt ezen az Európa-bajnokságon, amit kudarcként könyvelt el, egyszerűen azért, mert kizárólag a győzelem volt elfogadható számára. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Ma este 21 órától Hollandia és Anglia csap össze egymással, ami egy igen izgalmas párbaj lehet. A hollandok talán esélyesebbek, de ez nagyban függ attól is, milyen napot fognak ki az angolok, mert papíron a legjobb keret az övék, amiből eddig semmi nem látszott. Az M4 Sport élőben közvetíti az eseményeket, már 21 óra előtt is a felvezetőműsor miatt.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.