Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Bárhonnan képes gólt szerezni Kane a Bayern Münchenben (videó)

Harry Kane folytatja jó szokását, és iparszerűen gyártja a gólokat a Budesligában, amivel újabb rekordokat dönthet meg.

Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámolhattunk, ismét nyert a Bayern München, amihez Kane is hozzájárult a szokásos góljával. Szabadrúgásból is majdnem eredményes volt, klasszis védést kellett bemutatnia a Monchengladback kapusának, hogy elkerüljék a gólt, nagyon kevés hiányzott a Bayernek a vezetéshez.

Előtte pedig a felső léc segítette ki a vendégeket, majd egy fordulat végén ők jutottak vezetéshez. Mint általában az lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, ám a bajorok képesek voltak fordítani. 3-1 lett a vége, teljesen megérdemelten nyert a rekordbajnok, amivel tartja a lépést a bajnokságban. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Miután a rivális Bayer Leverkusen is nyert, a Bayern továbbra a második helyen áll 50 ponttal. 2 ponttal gyűjtöttek eddig kevesebbet Xabi Alonso csapatánál, aki minden valószínűség szerint nyártól már a Liverpool edzője lesz Jürgen Klopp helyén. Több mint kézenfekvő a spanyol érkezése, és egykor a klub klasszisa volt.

Kane viszont marad a helyén, igazi áloméletet élhet Münchenben, ahol a liga legjobban fizetett játékosa, bár ha megnézzük a góljai számát, ezt meg is érdemli. Nagyszerűen alakul a németországi karrierje, és valahogyan mindig hozzá pattan a labda, ezúttal fejjel volt eredményes, gyorsan felismerte a helyzetet, majd futhatott is ki a közönséghez.