Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Megint gólt szerzett Kane a Bayernnél, őrületes rekordokat dönthet meg

Harry Kane élete formájában játszik a Bayern Münchenben, tökéletesen hozza azt, amit vártak tőle, talán többet is.

Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kane nem várt tovább Londonban arra, hogy bajnoki címet szerezzenek, és miután korábban nem jött össze az üzlet a Manchester City-vel, elfogadta a Bayern München ajánlatát, akik a legjobban fizetett játékossá tették a Bundesligában Azonnal törleszteni kezdte az érte kifizetett jelentős összeget, ami új német rekord.

Szinte minden meccsen betalál, és ha így folytatja tovább, már az első idényében legendává válhat, csakúgy, mint Haaland a Manchester City-vel, aki többek között Bajnokok Ligáját is nyert az angolokkal. Kane eddig is világklasszis támadó volt, és ha az Európa-bajnokságon kijön számára a lépés, megkaphatja az Aranylabdát. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Döbbenetesen erős statisztikával rendelkezik, és még mindig csak február eleje van. Ha így folytatja tovább, könnyedén 40 gól felé mehet, és minden nagy rekordot megdönthet a Bundesligában. Ehhez elsősorban egészségesnek kell maradnia, mert aligha felejt el gólokat szerezni az idény végéig.

Kane megállíthatatlan

Mint arról Fabrizio Romano is beszámolt, most már ott tart, hogy az első németországi szezonjában eddig összesen 28 gólt lőtt a 27 mérkőzésen. Ez azt jelenti, hogy több gólja van, mint meccse, és 8 gólpasszt is kiosztott, ami ugyancsak erős egy csatártól. Legutóbb a Monchengladbach ellen köszönt be, mely fontos találat volt, mivel azzal fordítottak.

A vendégek meglepetésre a 35. percben megszerezték a vezetést, majd Pavlovic 10 perccel később Müller passzából egyenlített. Kane a 70. percben iratkozott fel a góllövők listájára, míg De Ligt a rendes játékidő vége előtti percekben 3-1-re módosította az állást, ami egyúttal a végeredmény is volt.

Miután a Leverkusen ismét nyert, ezúttal a Darmstad otthonában, továbbra is vezetik a bajnokságot, de csak 2 ponttal a München előtt. A harmadik helyen a Stuttagart már most 12 pontos hátrányban van, így a cím sorsa egyértelműen a Bayer és a Bayern között fog eldőlni, ami igazán izgalmasnak ígérkezik.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.