Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Hajnal Tamás elárulta, kinek a helyére érkezik Lisztes Krisztián a Fradiba

A megfelelő embert keresték egy fontos pozícióra.

Budapest, 2016. szeptember 15. Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetõedzõje (b), Lisztes Krisztián (b2) és Hajnal Tamás (j) labdarúgók, valamint Máté Csaba pályaedzõ (b3) Albert Flóriánnak, az egyetlen magyar aranylabdás futballista születésének 75. évfordulóján nyílt emlékkiállítás megnyitóján a Ferencváros otthonában, a budapesti Groupama Arénában 2016. szeptember 15-én. A kiállítást május 31-ig lehet megtekinteni a Groupama Arénában található Fradi Múzeumban. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról beszámoltunk, Lisztes Kriszián, a Ferencváros egykori játékoslegendája három év után visszatért klubjához, melyről Hajnal Tamás, az FTC sportigazgatója is beszámolt a csapat honlapján.

Örülök, hogy Krisztián újra a Ferencváros kötelékében dolgozik. Az ő pozíciója Szűcs Misi kiválása óta nem volt betöltve, mert eddig úgy éreztük, hogy még nem találtuk meg a megfelelő embert erre a posztra – árulta el Hajnal. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Krisztián utánpótlás-menedzserként egy összekötő kapocs lesz a felnőtt labdarúgásba beintegrálandó játékosoknak, akikkel a klubon belül, a Soroksárnál, vagy akár kölcsönadott futballisták esetében más kluboknál szoros kapcsoltot kell ápoljon.

Az ilyen labdarúgók felnőttcsapatba való beépítésénél Lisztes Krisztián egyfajta mentorként is szerepet kaphat. Fontos kapocs lesz ő annak érdekében, hogy az utánpótlásunk munkáját még magasabb szintre tudjuk emelni.

Lisztes, akinek fia is a Ferencvárost erősíti, 2012-ig közel két évtizeden keresztül, több korszakban játszott a csapatban. Összesen 195 mérkőzésen húzhatta magára a zöld-fehérek mezét. Korábban öt éven keresztül volt a Fradi utánpótlás-edzője.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.