Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Gyurcsány Ferenc újabb üzenete: „Holnap is felkel a nap”

Gyurcsány Ferenc az utóbbi időben nagyon aktívvá vált a közösségi médiában, ismét élt a lehetőséggel, és üzent.

...svg content...Fotó: Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. MTI/Mohai Balázs
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc a legújabb posztjában arról is beszél, sodrása van a történelemnek. Hozzátette, a világunkban tisztelet igazítja a történelmet, ami nyilvánvalóan magával vonz bizonyos dolgokat.

„Sodrása van a történelemnek. A mi világunkban a tisztelet igazítja a történelmet. Az ember tisztelete, ebből fakadó joga, hogy utat válasszon, szabadon éljen, gondolkodjon, szeressen, alakítson családot, várost, hazát.” – írta a legújabb Facebook-posztjában Gyurcsány. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

„Az ezzel szemben érvelő, zavarosnak, mi több, szörnyűnek ható szövegek, akaratok el fognak bukni. Ez a történelem törvénye mifelénk. Legfeljebb a pillanatot lehet hajlítani. A történelmi pillanat embereinek.”

Gyurcsány azt is mondja, a magyar ellenzéknek igaza van történelmi szinten. „A magyar ellenzéknek igaza van történelmileg, amikor a szabadság, a demokrácia, a népek együttműködésének ügyét képviseli. Mert értik, hogy a haza ügye és az emberiség ügye nem áll ellentétben egymással.

A volt miniszterelnök kiemelte, holnap is felkel a nap. „A mostani ficamember ezt nem érti. Vagy nem akarja érteni. Ezt se. Szkanderozik a történelemmel. A megvertek dacos szédelgése nem emel fel egyetlen népet se. Ezért fog az az ember és mindene, amit ránk erőszakolt elbukni. Holnap is felkel a nap.”

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.