Clouds
21 Budapest
Dollár
367,09 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
440,70 Ft
Bitcoin
22,972 $

Gyurcsány Ferenc újabb üzenete: „Holnap is felkel a nap”

Fotó: Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. MTI/Mohai Balázs
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc az utóbbi időben nagyon aktívvá vált a közösségi médiában, ismét élt a lehetőséggel, és üzent.

Gyurcsány Ferenc a legújabb posztjában arról is beszél, sodrása van a történelemnek. Hozzátette, a világunkban tisztelet igazítja a történelmet, ami nyilvánvalóan magával vonz bizonyos dolgokat.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

„Sodrása van a történelemnek. A mi világunkban a tisztelet igazítja a történelmet. Az ember tisztelete, ebből fakadó joga, hogy utat válasszon, szabadon éljen, gondolkodjon, szeressen, alakítson családot, várost, hazát.” – írta a legújabb Facebook-posztjában Gyurcsány.

„Az ezzel szemben érvelő, zavarosnak, mi több, szörnyűnek ható szövegek, akaratok el fognak bukni. Ez a történelem törvénye mifelénk. Legfeljebb a pillanatot lehet hajlítani. A történelmi pillanat embereinek.”

Gyurcsány azt is mondja, a magyar ellenzéknek igaza van történelmi szinten. „A magyar ellenzéknek igaza van történelmileg, amikor a szabadság, a demokrácia, a népek együttműködésének ügyét képviseli. Mert értik, hogy a haza ügye és az emberiség ügye nem áll ellentétben egymással.

A volt miniszterelnök kiemelte, holnap is felkel a nap. „A mostani ficamember ezt nem érti. Vagy nem akarja érteni. Ezt se. Szkanderozik a történelemmel. A megvertek dacos szédelgése nem emel fel egyetlen népet se. Ezért fog az az ember és mindene, amit ránk erőszakolt elbukni. Holnap is felkel a nap.”