Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Hiába a Granada elleni döntetlen, a Barcelona nem adja fel

Xavi Hernandez kerek perec kijelentette, „nem fogjuk bedobni a törülközőt”.

Fotó: MTI/EPA/Filip Singer
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Xavi Hernandez, a Barca edzője a Granada elleni 3-3-as döntetlen ellenére sem hajlandó bedobni a törülközőt, még úgy sem, hogy immáron 10 pontos hátrányban van a Real Madriddal szemben. Mint ismert, Lamine Yamal nyitotta a gólok sorát vasárnap, ám a Barca igen gyorsan hátrányba került.

Noha Yamal második góljával a Barca pontot szerzett, de a 16 éves játékos duplája sem tudta megakadályozni, hogy a katalánok újabb két pontot veszítsenek a bajnoki címért folytatott versenyben. Az ESPN jelentése szerint Xavi a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón meglepő határozottsággal jelentette ki, nem fogják bedobni a törülközőt még annak ellenére sem, hogy már nagyon látványos a különbség a tabellán a Madridhoz képest. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Xavi kiemelte, „a LaLiga már így is nehéz volt, de most még nehezebb, hogy újabb pontok vesztek el”. Az edző kiemelte, azt tartja a legfontosabbnak, hogy ne hibázzanak többet, megjegyezve, hogy voltak lehetőségeik, ennek ellenére gólokat ajándékoztak a Granadának”. Xavi úgy fogalmazott, „a csapatban volt hit, bátorság és vágy, de ez nem volt elég”.

Egy hónapon belül ez volt a második alkalom, hogy a Barca három gólt kapott hazai pályán, s nem tudott nyerni, miután januárban 5-3-ra kikapott a Villarreal ellen. A 2024-es bajnokságban 11 mérkőzésen összesen 24 gólt kaptak, többet, mint bármelyik másik csapat Európa öt legjobb bajnokságában.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.