Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Videós összefoglaló a Barcelona 3-3-as drámájáról a Granada ellen

Papíron a Barcelonának nagyon simán kellett volna hoznia ezt a meccset a LaLigában a Granada ellen, ám végül minden másképpen alakult.

Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy Xavi irányításával szárnyalna a Barcelona, és ha nincs a korábbi bajnoki cím, lehetséges, már nem ő vezetné a katalánokat. Hamarosan azonban így is távozni fog, ami a saját döntése, és hangsúlyozta, ebben még az sem akadályozná meg, ha egy csavar végén megnyernék a Bajnokok Ligáját.

Erre jelenleg több mint kevés az esély, és elsősorban arra kell koncentrálniuk, hogy BL-résztvevők maradjanak. Az elmúlt hétvégén igen jó esélyt kaptak arra, hogy ráessenek a Gironára a második helyen, de ezzel nem tudtak élni. Mindössze 1 ponttal csökkentették a hátrányukat, addig a Real Madrid már 10 pontra van tőlük. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

A Real Madrid nagyon simán verte a Gironát, és benne van a pakliban, hogy ezzel eldőlhet a bajnoki cím sorsa. A Barcelona ráadásul egy biztos kiesőnek tartott ellenféllel szemben játszhatott vasárnap este, majd jött az újabb csapás. A Granada több mint megnehezítette a sztárcsapat dolgát, olyannyira, hogy kétszer is megszerezték a vezetést.

Yamal nyitotta a gólok sorát az első 15 percben, amire a 43. percben Sánchez válaszolt Pellisztri passzából, aki a 60. percben már góllal hívta fel magára a figyelmet Uzini segítségével. Lewandowski ugyan kiegyenlített 3 perccel később, az öröm nem tartott sokáig, mert újabb 3 perc múlva már megint a vendégek vezettek.

Mint azt az összefoglalóból látni fogjuk, Yamal volt a Barcelona hőse, aki a 80. percben legalább egyenlíteni tudott. A fiatal sztár fontos láncszeme lehet a Barca jövőjének, de mindenképpen szükség lesz pár okos igazolásra a nyáron, ami nem lesz egyszerű, mert a klub továbbra sem fordíthat óriási összegeket a transzferekre.