Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,863 $

Ismét a Real Madrid vezeti a spanyol bajnokságot

A Real Madrid a legutóbbi győzelmével ismét átvette a vezetést a Girona előtt, de még mindig közel vannak.

Fotó: EPA/KIKO HUESCA
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid és a Girona között dőlhet el a bajnoki cím sorsa a LaLigában, amire nem sokan tippelhettek az idény előtt. Azok, akik nagy pénzzel rakták meg a Girona bajnoki címét, továbbra is bízhatnak abban, hogy irtózatosan nagy vagyont nyerhetnek. Valószínűleg voltak páran, akik hasonlóan cselekedtek, de még egy kisebb összeggel is szép pénz állhatna a házhoz.

A Girona 22 fordulót követően mindössze egy alkalommal kapott ki, akárcsak a Real Madrid, de a királyi gárdának eggyel kevesebb döntetlenje van. Az ellenfeleik leszakadtak, már a Barcelona és az Atletico Madrid is 10 pontra van a Real Madridtól, és aligha fogják utolérni őket. Kérdés, a Girona meddig képes tartani magát, mert már egy BL-indulás is óriási eredmény lenne a részükről. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Barcelona ugyan nyert a legutóbbi meccsén, túlságosan távol vannak, és ez a három vereség az öt döntetlennel nem fér bele. Az Atletico sem panaszkodhat, öt vereséggel és két döntetlennel várják a folytatást. A Real Madridra egy nem túl nehéz ellenfél várt a Getafe személyében, bár nemrég az Almeria és a Las Palmas is komoly gondokat okozott nekik.

A megnyugtató vezetés már a 14. percben megszületett a madridiak részéről, Joselu volt eredményes Vázquez passzából, míg a második félidő első felében V. Junior működött közre a csapattársa duplájánál. Ezzel a 3 ponttal 57-re nőtt a Real Madrid pontjainak száma, addig a Girona 55 egységgel igyekszik tapadni.

A következő fordulóban a Barcelona a Deportivo Alaves otthonába látogat február 3-án, míg a Girona a Real Sociedadot fogadja, ami szintén érdekes meccs lehet. A Real Madrid pedig február 4-én ismét összefeszül a városi rivális Atleticóval a Bernabeu-ban, ami a bajnoki címről is dönthet a következő hónapokban.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.