Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Visszatért a győzelem útjára a Barcelona

Ha egy góllal is, de nyert a Barcelona, ugyanakkor a bajnoki címre már aligha lehet reális esélye a katalán együttesnek.

Fotó: EPA/ENRIC FONTCUBERTA
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, Xavi bejelentette, hogy számára hamarosan véget ér a kaland a Barcelonánál. Egyszerűen belefáradt a helyzetbe, ugyanakkor nem kizárt, hogy egy nap visszatér, amikor már messze több tapasztalat áll mögötte. Ami biztos, hogy az idény végén távozik, és ezt olyannyira komolyan gondolja, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját, akkor sem változtat a döntésén.

Legutóbb egy igen csúnya pofonba szaladtak bele, noha a kezükben volt a győzelem. Ezután közölte Xavi, hogy elég ebből, és a Barcelona érdekeit szem előtt tartva távozni fog a kispadról, ezzel elérvén azt is, hogy esetlegesen kirúgják. Így viszont nem lesz szükség több millió eurós fájdalomdíjra, amiért hálás lehet a Barca. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

A csapat legutóbb az Osasunát fogadta, akik éltek már meg szebb napokat is a LaLigában, de a katalánok ennek ellenére sem parádéztak. Sőt, ha a 67. percben nem állítják ki az ellenfél egyik játékosát, akár minden másképpen is alakulhatott volna. Végül Roque gólja döntött Cancelo passzából a 63. percben.

Ezzel a győzelemmel a Barcelona a 3. helyen áll a Real Madrid mögött 47 ponttal, de egy meccsel többet játszottak, és a madridiak így is 54 pontosak, addig a Girona 55 egységgel vezet. A csodacsapat a Barcelonához hasonlóan 22 meccset játszott ideáig. Az Osasuna viszont csak a 12. helyen szerénykedik 26 ponttal, tehát nem nyugodhatnak meg teljesen.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.