Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Gáspár Laci felesége lehengerlő formába van

Az X-Faktor mentorának felesége, Gáspár Niki minden eddiginél lenyűgözőbb formában várhatja a nyarat, amit ő is nagyon szeret.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Niki
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Laci összehozta magának az áloméletet, amiért keményen meg kellett küzdenie. Számára is a Megasztár jelentette a fordulópontot, ami egy egészen más életet tett lehetővé számára, és egyúttal biztos alapokra helyezte a jövőjét. Az anyagi biztonság mindig stabil pontot tud adni az ember életében, és ez Lacinál sem volt másképp.

Azzal, hogy elkezdett sok pénzt keresni, egyre több mindent engedhetett meg magának, kezdve a luxusautókkal, a luxusruházatokkal, lakással, házzal, és így tovább. Fantasztikus érzés, amikor az ember sikeres, és a tehetségéből él, mely egyúttal sok ezer embernek segít a dalok, a dalszövegek által. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Laci egy nagyon érzelmes karakter, amit már számtalanszor bizonyított az X-Faktorban. Idén is az egyik főszereplője lesz a tehetségkutatónak, viszont mindenki távozott mellőle. A helyüket Majka, Tóth Andi és Valkusz Milán vette át, akik ebben a felállásban soha ezelőtt nem dolgozhattak együtt sehol máshol.

Andi arra számít, hogy lesznek vitái Lacival, míg Majkával várhatóan nagyon jól kijön majd. Milánt pedig annak ellenére is kevésbé ismeri, hogy korábban egy párt alkotott Marics Petivel, aki történetesen Milán zenésztársa és egyik legjobb barátja. Akár közöttük is lehetnek feszültségek, mint a fiatal erők.

Laci felesége, Gáspár Niki pedig olyan formába hozta magát a 2024-es nyárra, hogy ezrek irigykedhetnek rá. Azok sem lehetnek kevesen, akik fele ennyire jól szeretnének kinézni, és jól látni, hogy Niki hétről hétre egyre látványosabb vonalakat hoz össze, amikre igazán büszke lehet. A Nikiről készült edzőruhás fotókat erre a linkre kattintva nézhetitek meg.