Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Gáspár Győző: csodálatos évünk volt, a Jóisten nagyon szeret bennünket

Gáspár Győző nem akar panaszkodni, rég volt olyan szép és jó évük, mint a 2023-as, így bizakodva tekinthet előre.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike és családja legutóbb egy nagyon különleges fotózáson vettek részt. A fotózás részeként interjút is adtak, miközben a Párharc legújabb évada véget ért, ami Győzike és Gáspár Bea miatt is nagyon izgalmas volt.

„Csodálatos évünk volt! Úgy érzem, a Jóisten nagyon szeret bennünket. Nem volt betegség, sem fájdalom, el tudtunk menni szép helyre nyaralni, lett egy gyönyörű új autóm, mindenki boldog és jól van. Ez az igazi ajándék!” – mesélte a hot! magazinnak Győzike. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Az év eleje amiatt is különleges volt Győzike számára, mert kifizette az utolsó részletet lányai lakásából. Mindketten kaptak egy szép lakást, és hatalmas boldogság járta át a szívét, amikor átadta nekik a kulcsot.

„Mindkettőnek hagytam egy levelet a lakásban, amiben azt írtam, hogy legyenek nagyon boldogok, találják meg életük párját, és élvezzék az életet.” – idézte a Bors Győzikét, akinek a család az első.

Rengeteg minden történt velük az évek alatt, sok rossz is, de egy ideje úgy tűnik, minden a helyére került. Győző a politika fel is nyitni kezdett, és ez a terep is fekszik neki, egyszerűen jól érzi magát a bőrében, végre igazán boldog.