Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Győzikének már arra is van ötlete, mi legyen az unokája neve

Gáspár Győző bízik benne, hogy a közeljövőben megadatik számára az is, hogy nagyapa legyen, már a nevet illetően is van ötlete.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike és családja nemrég egy rendkívül egyedi fotózáson vettek részt, amit élveztek. Különleges népviseletbe öltöztek, és a fotók hamar bejárták a bulvársajtót, valóban rendkívül egyediek és látványosak.

Győző és Bea az elmúlt hetekben a Párharcban szerepeltek a TV2 képernyőjén, és noha imádnak szülők lenni, szívesen lennének már nagyszülők is. Emiatt is bízik abban Győzike, hogy Evelin és Virág talál két normális fiút, akikkel családot alapíthatnak. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

„Nagyon jó lenne, ha találnának két normális fiút. Nemrég voltam osztálytalálkozón, ahol kiderült, hogy már majdnem mindenkinek van unokája, csak nekünk nem.” – mesélte Győzike a hot! magazin kérdésére.

Győzike nagypapa lenne

„Pedig én már nagyon várom, hogy nagypapa legyek! Leginkább fiút szeretnék, akit mindennap öltönyben vinnék iskolába, és együtt járnék vele locsolkodni húsvétkor.” – idézte a Bors Győzőt az interjúból.

„Már arra is van ötletem, hogy mi legyen a neve. Biztos vagyok benne, hogy a karácsony meg a Mikulás csak az unokákról fog szólni!” Ami pedig az ünnepeket illeti, az nem az ajándékozásról szól Győzőéknél.

„Sokaknál az ajándékokról szól a karácsony, de nálunk nem! Ez az ünnep a szeretetről szól és arról, hogy mind együtt vagyunk; a feleségem és a lányaim sütnek-főznek, készülődnek, majd együtt megesszük az ételeket, amiket elkészítettek.”