Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,888 $

Dubaj egyik legmenőbb helyszínéről jelentkezett Gáspár Evelin (fotók)

Gáspár Evelin is nagyon jól érzi magát Dubajban, ahol a jó időjárásra nem kell várni, szinte mindig nyárias az idő.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre több magyar látogat el Dubajba, aminek több mesterséges szigete is van. Évről évre bővül a terület, és óriási luxus fogadja a turistáknak, akik a pénztárcájukhoz mérten tudnak válogatni a szállások között. Elérhető áron kínálnak szállásokat a közel-keleti helyszínen, ugyanakkor a nagyon drága lakosztályok is adottak.

Azok, akik igazán tehetősek, olyan luxusban érezhetik magukat, mint csak kevés más helyen a Földön. Néha még mi sem hisszük el, hogy az a luxus létezik Dubajban, márpedig igen, és egy csodálatos környezet tárul elénk. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Gáspár Evelin nagyon szeret ott lenni a családjával, és Dubajban ünnepelte a 30. születésnapját. Megadta a módját, és nem mellesleg olyan formában utazott ki, hogy arra a legkisebb panasz sem lehet. Sokat dolgozott érte, de egy ideje abszolúte természetes számára az, hogy egészséges, sportos életmódot él.

Gáspár Győző reggeli videója is beszédes volt a kilátásról, és Evelin fotói szintén arra mutatnak rá, mennyire különleges helyen szálltak meg. Itt az ember minden gondját-baját elfelejtheti, és úgy pihenhet, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.

Odáig fajultak a tüntetések, hogy már kijárási tilalmat rendeltek el Bangladesben

A kormány több nagyvárosba is katonai egységeket vezényelt a rend helyreállítása érdekében.