Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,804 $

Elképesztő módon indult Gáspár Győző reggel Dubajban (videó)

Gáspár Győző valószínűleg el tudná fogadni, hogy minden reggele hasonló módon induljon, mint ez a hétfő Dubajban.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem titok, Gáspár Győző és családja Dubajba utaztak, méghozzá egy különleges esemény miatt, miután Gáspár Evelin betöltötte a 30. életévét. Ez egy rendkívül különleges „évforduló”, amit már nagyon várhatott Evelin, akinek nincs oka aggódni a kora miatt.

Még mindig nagyon fiatalos, mintha csak 23 éves lenne, így alaphangon jelenleg 7 évet tagadhatna le a korából. Abszolúte topformába hozta magát a 30-as éve legelejére, és valószínűleg ezt csak növelni fogja a következő években. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Dubajban is remek hangulatban ugrott neki, majd nem sokkal később már a repülőből ugrott ki. Élete egyik legnagyobb élménye volt ez, amit sosem fog elfeledni, és lehetséges, hogy lesz még hasonló kalandja a folytatásban, nem lepődnénk meg, mert bevállalós.

Győzike már nem ilyen bátor, több fóbiával is küzd, többek között a magassággal is gondjai vannak. Azt a fajta magasságot, ami Dubajban fogadta hétfő reggel, már inkább elviselni, pazar módon indult számukra a hétfő a Közel-Keleten. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.