Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Gáspár Evelin párja G.w.M-et először beképzeltnek, nagyképűnek és arrogánsnak látta

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin

Takács Petra

2022. október 21. - 06:37

Gáspár Evelin és párja azonnal elemzésbe kezdtek, amikor megérkeztek a Párharc villájába, G.w.M. sem maradhatott ki a sorból.

Gáspár Evelinék csak napokkal később érkeztek meg a Párharc villájába, de az nem derült ki, hogy miért. Valószínűleg így tervezték a műsor készítői, hogy még inkább csavarjanak egyet a sztorin, ami eddig is nagyon izgalmas és látványos volt.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Az egyik sztárpár már nincs harcban a fődíjért, Varga Viktorék legyőzték az ellenfelüket, és azzal a lendülettel haza is küldték őket. Miközben a párosok odakint voltak, figyelték a párbajt, Evelinék beköltöztek.

Erről természetesen semmit nem tudtak a játékosok, és furcsa is volt a fogadtatás a részükről. G.w.M. ugyancsak szóba került, amikor Evelin és Attila nézegette a fotókat a villában, hiszen akkor szembesültek azzal, hogy kikkel fognak játszani.

Attila egyenes volt, megmondta a frankót, és azt mondta, neki egy kicsit beképzeltnek, nagyképűnek és arrogánsnak tűnik G.w.M. Ugyanakkor megjegyezte, személyesen talán már más lesz a véleménye, de eddig ez jött le neki a médiából és a klipekből.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.