Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Gáspár Bea fiatalosabb, mint valaha

Gáspár Bea minden eddiginél fiatalosabb, köszönhetően a frizurájának is, amire nagy figyelmet fordít, az utóbb időben különösen.

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Bea az ország egyik kedvenc háziasszonya, aki már a Győzike Show alatt is olyan ételeket készített, hogy az epizódok során nem egyszer kapott el bennünket az éhség. Ez később sem változott, majd Győzike felesége saját karrierbe kezdett, és végül A Konyhafőnök VIP-ban is letette a névjegyét.

Nem is akárhogyan, és nem egy szakácskönyv jelent meg a nevével, amik szintén sikeresek. Nyilván mindez fontos bevételt is hozott a családnak, míg Bea olyasvalamire lelt ezáltal a médiában, ami mindig is érdekelte. Remek karakter, sok lehetőséggel, és úgy hírlik, hogy ismét készülnek valamire. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Győzike például nagy fogyásba kezdett, mert nem elégedett a formájával. Ezen most mindenképpen változtatni akarna, és mindent megtesz azért, hogy sikerrel járjon, mindenfajta műtéti beavatkozás nélkül. Az élete során már nem egyszer csinálta ezt meg, valószínűleg most is sikerrel fog járni.

Közben a lányok felnőttek, mindketten kirepültek a fészekből, és különálló életet élnek Budapesten a saját lakásukban. Győző és Bea számára mindez fontos befektetés volt, hogy a lányoknak ezzel már ne kelljen foglalkozniuk, hiszen óriási teher tud lenni egy hitelfelvétel, pláne fiatalon, de még később is.

Beát a névnapja alkalmából is sokan köszöntötték fel, többek között Gáspár Evelin is. Különleges ajándékot kapott a fiatalos sztáranyuka, amiért természetesen hálás, és a frizurája ezúttal is top volt. „Köszönöm a névnapi meglepetést @evelingaspar! Minden kedves Beáta nevű ismerősömnek, druszámnak Boldog Névnapot!”

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.