Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Gáspár Bea éveket fiatalodott az új frizurájával (fotók)

Remek munkát végeztek Gáspár Bea frizurájával, éveket fiatalodott, bár eddig is a kora alatt volt, remek formában van.

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A Gáspár-családról mindig lehet hallani valamit, és ez Gáspár Zsoltira is értendő, aki a TV2-nél csinált nagy egyéni karriert. Nem tudjuk nélküle elképzelni a Farm VIP-t, nagy párost alkot Demcsák Zsuzsával, aki természetesen szintén fontos szerepet kap a nagy esküvőn, szoros barátságot kötöttek az évek alatt.

Zsolti nagy szervezésben van, hiszen nemsokára megrendezik az esküvőt, ami valószínűleg az elmúlt évek egyik legnagyobb eseménye lesz. Sokan várják, ezrek lennének ott, ha ez lehetséges lenne, mert mindenki kíváncsi rá. Az sem lehet kérdés, hogy Zsoltiék kitesznek magukért, és minden vendég jól fogja magát érezni. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Gáspár Győző, aki nemrég ünnepelte az 50. születésnapját, miközben még mindig úgy néz ki, mint aki a 40-es évei legelején jár, polgármester lenne a Fidesz támogatásával. Ez még meg is valósulhat, így egy újabb karrier veheti kezdetét az életében. Valószínűleg a televíziózással sem hagyna fel, akárcsak a fellépésekkel, hiszen az is az élete.

Egy őt kritizáló ellenzési politikust is meghívott a következő születésnapjára. Nos, sokat nem kellett várnunk a válaszra, de Győzőt sem kell félteni, frappánsan szokott reagálni, akárcsak Gáspár Bea. Ami igaz Győzikére, az Beára is, nemcsak pár esztendőt tagadhatna a korából, főleg most, hogy új frizurája lett.

Több mint elégedett a végeredménnyel, és azt kell mondjuk, ez a fazon áll neki eddig a legjobban. Tökéletesen megy a stílusához, szóval csak azt ajánljuk Beának, hogy maradjon ennél, mert évekkel tűnik vele a fiatalabbnak. Sokan mások is hasonló véleményen lehetnek, mert ez most nagyon-nagyon betalált.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.