Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Dúró Dóra Győzike meghívásáról: nyilvánvaló, hogy ez egy politikai akció a részéről

Szerinte ez nem egy őszinte személyes gesztus volt a részéről.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy azt már korábban megírtuk, Gáspár Győző nemrégiben betöltötte 50. életévét, s a családtagjaival töltött szűk körű ünneplés után egy nagyszabású rendezvényt is szervezett, melyre 254 vendéget hívott el. Mint mondta, „nagyon-nagyon komoly emberek” voltak ott, ha pedig az emberek megtudnák, hogy kikről van szó, egyszerűen „hanyatt dőlnének”.

De arról is beszámoltunk, hogy a születésnapja alkalmából Szijjártó Péter és Novák Katalin is levélben köszöntötték fel, amelynek kapcsán Dúró Dóra a Facebookon adott hangot a nemtetszésének. Ezt a showman sem hagyta szó nélkül, de később bevallotta, már bánja, hogy a Mi Hazánk Mozgalom politikusát nem hívta meg az ünnepségre. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Kárpótlásként azt üzente neki, hogy jövőre, az 51. születésnapjára sok szeretettel meghívja a kedves családjával együtt, ha pedig valóban eljönnek, Dúró lesz a díszvendég. Az Ultrahang Plusz mai adásában a meghívás eljutott a politikushoz is, aki egy hosszú interjúban reagált a showman szavaira. Elsőként leszögezte: „Nincs teendőm ezzel az úgymond meghívással”.

Majd azzal folytatta: „Ez sokkal inkább tekinthető egy politikai akciónak, semmint egy őszinte személyes gesztusnak, hiszen ezt a sajtón keresztül tette meg Győzike. Tehát nyilvánvaló, hogy ez egy politikai akció a részéről”. Végül újfent megerősítette: „Nekem ezzel nincsen teendőm”. Illetve kiemelte, nem tervez személyes találkozót Győzővel, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseket.

Dúró Dóra szerint a Mi Hazánkon kívül a többi párt el akarja fedni a „cigányság és magyarság együttélésének problémáját”, amiről érdemben kellene beszélni. „Nem véletlen, hogy Győzikét emelte ilyen fontos celeb pozícióba a Fidesz és annak sajtója, mert ezáltal igyekeznek üzenni a cigányságnak, hogy szükségük van ezekre a voksokra” – fogalmazott a műsorban, amelyből a Blikk szemlézett.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.