Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Szijjártó Péter és Novák Katalin is felköszöntötte az 50 éves Gáspár Győzőt

Gáspár Győző egy törökországi luxusszállodában ünneptele 50. születésnapját, amire évtizedek múlva is emlékezni fog.

Fotó: TV2
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nemrég töltötte be az 50. életévét Gáspár Győző, aki hálás ezért, mert összességében egy több mint aktív 50 év van mögötte. Láthattuk, hogy Győzike és családja mennyire adta meg a módját az ünnepelésnek Törökországban, egy ottani luxusszállodában. Gáspár Bea, Virág és Evelin készültek az eseményre, hogy Győző igazán jól érezhesse magát.

A család azóta hazatért, és már idehaza is felköszöntötték Győzőt. Természetesen a Mokka stábja is meglepte a TV2 sztárját, aki talán minden korábbinál több köszöntést kapott, így ezek a napok most valóban róla szóltak. Győző az interjúja elején elárulta, furcsán és érdekesen érzi magát 50 évesen, mert noha korábban azt mondták neki, ez nagy változást hoz az életében, nemigazán hitt benne. Soron kívül Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Most azonban már ő is érzi magán ezt, és elismeri, öregszik, illetve eleinte nagyon megviselte, hogy már 50 éves. A család együtt fogadta meg, hogy 2024 a változás éve lesz, mert pozitív irányba szeretnének változni, miközben lassan Evelin 30 esztendős, addig Bea az 50. születésnapjára készülhet.

Győzike hangsúlyozta, nincs benne kapurázási pánik, csak nagyon szeretett 30-40 éves lenni. „Nagyon, nagyon szerettem. Én nagyon-nagyon szerettem ezt az 50 évet. Lehet engem szeretni, lehet engem utálni, lehet rólam rossz kommentet írni, de amit akartam, elértem. Sokan, akik nem ismernek, azt hiszik, az vagyok, ami a tévében. Az egy szerep, az egy dolog.”

Többek között arra is nagyon büszke, hogy a semmiből emelkedett fel és vált ismert, sikeres emberré. Továbbá arra is végtelenül büszke, hogy született két lánya, de a legbüszkébb Gáspár Beára, aki jóban, rosszban kitart mellette. A Mokkában mutatta meg azt a két levelet, amit Szijjártó Péter külügyminiszter és Novák Katalin köztársasági elnök küldött neki születésnapja alkalmából. „Büszke is vagyok, mert ez is nagy dolog, hogy ők felköszöntöttek.”

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Karsai Péter szerint testvére beszédképességét nem veszítette el teljesen, de sajnos már a szövegek diktálása is túlságosan fárasztó számára, ezért őt és barátjukat kérte meg, hogy számoljanak be helyette az aktuális eseményekről.