Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Győzike a születésnapjáról: ha az emberek megtudnák, kik voltak ott, hanyatt dőlnének

Állítása szerint „nagyon-nagyon komoly emberek” is tiszteletüket tették az eseményen, amit egy kastélyba szervezett le fél évre előre.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Gáspár Győző betöltötte 50. életévét, amelyet első körben szeretett családjával ünnepelt meg, később viszont egy nagyszabású ünnepséget is tartott. Erről nemrég egy videós interjúban beszélt, s többek között azt is elárulta, hogy az eseményt egy meg nem nevezett kastélyba szervezte le fél évre előre, ahonnan a személyzetnek és a vendégeknek egyaránt megtiltotta, hogy posztoljanak. „Hála a Jóistennek nem hagytam senkit posztolni. Én meghívtam 254 embert, 254-en voltunk” – fogalmazott a Naphírének adott interjúban, amelyből a 24.hu szemlézett.

Majd azzal folytatta: „Nagyon-nagyon komoly emberek voltak, szerintem a magyar bulvár ha megtudná, vagy a magyar emberek, vagy pár ellenzéki újság, hogy kik voltak az én születésnapomon, hanyatt dőlnének”. De a riporter kérdésére azt is elárulta, hogy a bulin voltak politikusok, „lehet, hogy fideszesek”, ellenzékiek viszont nem. Korábban a Mokkában pedig arról esett szó, hogy a születésnapja alkalmából Szijjártó Péter és Novák Katalin is levélben köszöntötték fel, amelynek kapcsán Dúró Dóra a Facebookon adott hangot a nemtetszésének. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Erre a showman úgy reagált, szerinte a Mi Hazánk Mozgalom politikusa „a falnak rohant akkor, amikor Novák Katalint kritizálta”. De mindez a Naphírének adott interjújában is felmerült, Gáspár pedig úgy fogalmazott: már bánja, hogy Dúrót nem hívta meg a születésnapjára, bár állítása szerint a fent említett Facebook-poszt előtt nem is tudta, ki ő. „Dúró Dórát nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem hívtam meg, viszont innen üzenem Dúró Dórának, hogy jövőre, az 51. születésnapomra szeretném őt sok szeretettel meghívni, nagy tisztelettel a kedves családjával együtt” – mondta.

Ezt követően megjegyezte, Dúró nem is ismeri őt, mégis „egyből betámadta”, ugyanakkor ígéretet tett, hogy ha a Mi Hazánk politikusa elmegy a következő születésnapjára, mindenképp ő lesz a díszvendég. A vendégek kapcsán Gáspár még arra tért ki, hogy olyan embereket hívott meg, akiket szeret és tisztel, barátai viszont nem igen voltak jelen. „Nekem nincsenek barátaim. Igaz barátaim nincsenek, csak olyanok, akik érdekbarátok, hogy ezért és ezért segíts nekem, ezt és ezt intézd el” – vallotta be.

Elmondása szerint épp ezért döntött úgy, hogy azokat az embereket hívja meg, akikkel az elmúlt két évben együtt dolgozott. „Legyen az megrendelő, kollégám, üzlettársam, akikkel tényleg az elmúlt 24 hónapot együtt nyomtam” – fűzte hozzá. Mindemellett a showman azt is elmondta, tulajdonképpen nem zavarja, hogy híján van a barátoknak. 50 évesen úgy véli, bőven elég, hogy van egy felesége, két gyereke és két kutyája, a problémáit pedig a családjával, illetve a Jóistennel szokta megbeszélni.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.