Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,41 Ft
Euró
392,13 Ft
Font
457,86 Ft
Bitcoin
61,211 $

Gáspár Zsolt elárulta, ki lesz az esküvői tanúja

Mint kiderült, nem az egyik rokonát kérte fel.

Fotó: Instagram/Gáspár Zsolt
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Gáspár Zsolt idén újra elveszi feleségül párját, Filoménát, akivel egyszer már elváltak. A több mint 650 fős lagzira pedig május utolsó szombatján, az édesapja farmján kerül sor, amit az örömapa finanszíroz majd. A vendégektől kapott holmit pedig jótékony célra szeretnék felajánlani. De a gazda akkor azt is elmondta, hogy úgy tervezi, Demcsák Zsuzsát és Nagy Noémit koszorúslányoknak kéri fel.

Ám a műsorvezető-társát illetően úgy tűnik, mostanra meggondolta magát. „Világraszóló banzáj lesz. Minden vendéget különleges bánásmódban részesítünk majd, rengeteg kiváló étellel, itallal és süteménnyel kedveskedünk. Demcsák Zsuzsa lesz a tanúm” – árulta el a Star magazinnak, ebből szemlézett a Bors. Ezt követően arról is szót ejtett, hogy számos hazai énekes is fellép majd a lagzin. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Például Kökény Attila, Nótár Mary, Kis Grófo, L.L. Junior, Charlie és Presser Gábor. Emellett Dr. Albant is meghívták, de tőle még nem kaptak visszajelzést. Majd hozzátette: „Már a helyszín is megvan, a mátraverebélyi Szentkút, ahová tizenöt lovas kocsival fogunk megérkezni”. A családja kapcsán megosztotta, a lánya most végez az egyetemen közgazdászként, s tervei szerint ösztöndíjjal Kaliforniába megy, emellett ő is házasodni készül.

„Remélem, nem más, mint Győzike fogja szervezni a kislányomék esküvőjét, ő a szíve-lelke az egésznek” – jegyezte meg Zsolt. Mint mondta, korábbi nézeteltéréseik ellenére most kifejezetten jóban van testvérével. Míg a fia kapcsán arra utalt, őt többször megkeresték már a kereskedelmi tévécsatornáktól műsorötletekkel, viszont mindig nemet mondott.

Bevallotta, nem is örülne neki, ha a felesége vagy a gyermekei szerepelnének, mert félti őket a médiától és a bulvártól. Az viszont igazán boldoggá tenné, ha már nagypapa lehetne, ugyanakkor azt gondolja, gyermekei először végezzenek az iskolákkal, képezzék magukat, keressenek pénzt, éljenek és csak azután vállaljanak babát. „Mindennek megvan a rendje az életben” – vélekedett a gazda.

FELKAPOTT