Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,177 $

Édesapja fizeti Gáspár Zsolt több mint 650 fős, májusban tartandó esküvőjét

A vendégektől kapott holmit jótékony célra szeretnék felajánlani.

Fotó: TV2
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Gáspár Zsolt korábban elújságolta, idén újra elveszi feleségül párját, Filoménát, akivel egyszer már elváltak. Mint mondta, nagy lagzira készülnek az édesapja farmján, amelynek bejáratánál még kivetítők is lesznek, hogy senki se maradjon le a nagy napjukról. Nemrég pedig a Mokkában árult el több részletet ennek kapcsán – szemlézte a 24.hu.

Elmondása szerint már a dátum is megvan, május utolsó szombatján lesz majd az esküvő, ami a tervek szerint három napon át tart majd. Megjegyezte, a menyasszonyt még győzködni kell bizonyos részletekről, de úgy véli, hamarosan az ő hozzájárulása is meglesz. „Ezt még a Holdról is fogják látni!” – jelentette ki Gáspár. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

„Ez olyan buli lesz, több mint 650-en leszünk. Nagyon sokan. Rokonság, barátok, TV2-es kollégák” – folytatta. De arra is kitért, hogy egyáltalán nem izgul az időjárás miatt, szabadtéri bulira készülnek a farmon, a vendégek elszállásolása pedig az ólakban lesz megoldva. „Az állatok elvannak az esőben is, télen-nyáron. Hát nekünk embereknek májusban mi bajunk lehet?” – fogalmazott.

„Csicseregnek a madarak, szépen elleszünk magunknak ott. Lesznek szalmabálák, arra rá lesz téve ilyen kis vánkoska, egy kis pokróc, és ott szobázgatunk. (…) Édesapám finanszírozza, de nem kérünk ajándékot. Úgy lesz a meghívó kiküldve, semmilyen ajándékot nem fogadunk el. Hanem mindenkitől olyat, ami otthon van nekik és nem kell. Ruha, játék a gyereknek” – magyarázta.

Ezt követően arról kérdezték Gáspárt, nem tartja-e cikinek, hogy az apja fizeti az esküvőjét, amelyre úgy felelt, az idősebbik Gáspár Győzőnek jó a nyugdíja. Hozzátette, szeretné, ha Demcsák Zsuzsa és Nagy Noémi is a koszorúslányai lennének, a vendégektől kapott holmit pedig jótékony célra szeretnék felajánlani.