Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Gáspár Győző a Fidesz támogatásával szeretne polgármester lenni

Állítása szerint egyelőre nincs ellenfele, pedig szereti a versenyt.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról korábban már beszámoltunk, Gáspár Győző először egy szűk körű ünneplést tartott az 50. születésnapja alkalmából, amelyen csak a családtagjai vettek részt. Később viszont egy nagyszabású eseményt is rendezett 254 vendéggel, a helyszín pedig egy meg nem nevezett kastély volt. Elmondása szerint „nagyon-nagyon komoly emberek” voltak ott, ha pedig az emberek megtudnák, „hanyatt dőlnének”.

De a Naphírének adott interjúja során az is szóba került, hogy tavaly bejelentette, van egy Nógrád vármegyei falu, aminek idén szeretne a polgármestere lenni. Erre vonatkozóan elmondta, ezen terve továbbra is folyamatban van, és bár még nem került sor a választásokra, már volt lehetősége belekóstolni a polgármesteri hivatásba. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Állítása szerint egyelőre nincs ellenfele, pedig szereti a versenyt. Ha pedig végül mégis akadna kihívója, aki miatt esetleg nem őt választják meg, nem érezné magát csalódottnak, mivel már volt lehetősége segíteni a falu lakóinak, főként a gyerekeknek. „Egyértelmű, hogy szeretnék Fidesz-támogatással indulni, de ez is még kérdés” – jelentette ki az interjúban, amit a 24.hu szemlézett.

Ugyanakkor azt is hozzátette, a döntés rajta múlik. Végül Curtisről is szó esett a beszélgetés során, aki múlt évben „napraforgó patkánynak” nevezte a Fradi-meccsen szurkoló showmant. Utóbbi szerint a rapper ezzel minden határt átlépett, s felesége, Gáspár Bea is hasonló véleményen volt, aki korábban közölte:

Interneten már megtették a rendőrségi feljelentést gyűlöletbeszéd miatt, s mindezt személyesen is megteszik, bár azt nem tudni, erre valóban sor került-e. Az ügy kapcsán Gáspár most úgy fogalmazott, nem haragszik a rapperre. „Mit haragudjak? Én sose haragudtam senkire, nem is fogok. Nekem álmaim vannak, vágyaim, terveim, amiket meg akarok valósítani. És abban engem ne gátoljon senki” – fűzte hozzá.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.