Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Gabriela Spanic még mindig őrjítően jól néz ki

Gabriela Spanic egy nagyon csinos világsztár, aki az 50-es éveiben is az egyik legvonzóbb nőnek mondhatja magát.

Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyes világsztárok több mint jól tartják magukat, amikkel nemcsak a civileket, hanem más sztárokat is motiválnak. Nem beszélve arról, hogy minden nap, amikor tükörbe néznek, láthatják, mennyire kifizetődő az egészséges, sportos életmód. Egyre többen fogják fel és látják, hogy a kor sokáig valóban csak egy szám, semmi több.

Mike Tyson például 57 évesen úgy bokszol, hogy rengeteg profi bokszoló számára okozhatna súlyos problémát. Köszönhetően a mai orvostechnikának, az elérhető egészséges ételeknek, a közösségi médiának, az emberek egy része az 50-es éveiben is rendkívül fitt tud maradni, sokkal fittebbek, mint sokan mások a 20-as éveikben. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Ez sokat elmond, akárcsak Jennifer Lopez lehengerlő formája, aki igazi globális példakép. Hihetetlen, hogy lassan közelebb lesz a 60-hoz, mint az 50-hez, és még mindig úgy néz ki, mint egy 30-as évei végén járó nő. Hozzá hasonlóan Salma Hayek sem panaszkodhat, a latin szépség mindenkit lenyűgöz.

Gabriela Spanic ugyan csak nemrég töltötte be az 50. életévét, az egyik legerősebb 50-esnek mondhatja magát. A Dancing with the Stars sztárja közel 3 millió követőt számol az Instagram oldalán, és rengeteg bókot kap a megjelenése miatt. Extrán fitt, szavakat is nehéz találni arra, milyen csinos.

Nála a lábedzések sem maradnak ki, és láthatjuk ennek az eredményét. A világhírű színésznő továbbra is maga az elegancia, nem kevés fiatal nővel tudja felvenni a versenyt, akárcsak idehaza például Barta Sylvia. Mindketten az 50-es éveiket élik, és semmi okuk nincs arra, hogy igazán aggódjanak emiatt.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.