Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,668 $

Nagyon fontos gólt szerzett klubcsapatában Ádám Martin

A kisebb sérülés után visszatérő játékos bombaformában van.

...svg content...Budapest, 2023. március 23. A gólszerzõ Ádám Martin, a magyar válogatott játékosa örül a gyõzelemnek a Magyarország -Észtország felkészülési mérkõzés után a Puskás Arénában 2023. március 23-án. A magyar válogatott 1-0-ra nyert. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Ulszan Hyundai válogatott labdarúgója a hosszabbításban lőtte be csapatát a dél-koreai kupa negyeddöntőjébe. A meccs utolsó percében még az ellenfél vezetett, ám pont időben jött az egyenlítés.

Ádám Martin a kétszer tizenöt perces ráadás második percében vette be a Csonnam Dragons kapuját, beállítva ezzel a 2-1-es végeredményt. Az Ulszan a Csedzsu Uniteddel mérkőzik meg a legjobb négy közé kerülésért június 28-án. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

A 28 éves magyar játékos tíz mérkőzésen háromszor volt eredményes és két gólpasszt is adott. Korábban azt nyilatkozta, hogy remek döntésnek tartja, hogy Dél-Koreába igazolt még 2022 júliusában.

Ádám a Paksból távozott az Ulszanhoz, előző csapatában 60 mérkőzésen 39 alkalommal talált be, utolsó NB1-es évében pedig a gólkirályi címet is elhódította, és kihívásként tekintett arra, hogy külföldön is bebizonyíthassa tudását.

A címeres mezt idáig 12 alkalommal húzhatta fel a nemzeti csapatban. Marco Rossi irányítása alatt eddig kétszer talált be a magyar válogatottban és két asszisztot adott. Legutóbb a Bulgária elleni 3-0-ra megnyert hazai EB-selejtezőn volt eredményes.

Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Súlyos kihívásokkal néz szembe a MÁV a hőhullám és az elavult infrastruktúra miatt.