Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,147 $

Videón a Ferencváros egészen drámai győzelme Sztankovics nélkül a ZTE ellen

Azok, akik a Ferencváros mérkőzésére voltak kíváncsiak, örülhettek, mert egy drámai találkozót láthattak a ZTE ellen.

...svg content...Fotó: Habib Maiga, az FTC (j) és Windecker József, a Paksi FC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Paksi FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. április 7-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Rossz forma ide vagy oda, a Ferencváros riválisa, a Paks szerződést hosszabbított Bognár Györggyel, de a bajnoki remények elszálltak. Gyakorlatilag öt mérkőzés alatt szálltak tova ezek a remények a négy egymást követő vereséggel és a döntetlennel, amire nehéz magyarázatot találni.

A Ferencváros elleni vereség lehetett az egyik legfájdalmasabb, és most már sokkal inkább az a cél, hogy másodikak legyenek az idény végén. A Fradi pedig régóta veretlen, lassan már idejét sem tudni, mikor kaptak ki legutóbb a bajnokságban, ami sokat elmond a formájukról, és arról, mennyivel járnak a mezőny előtt. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Ugyan a ZTE-nek is volt egy jobb szériája nem is oly rég, a Ferencváros ellen kisebb csoda lett volna, ha egyáltalán pontot szereznének. 2-0-nál senki nem gondolta volna, hogy a hazai csapat visszajöhet a meccsbe, márpedig sikerült nekik, viszont az igazi dráma csak ezt követően következett.

Sztankovics egy családi helyzet miatt nem volt ott a kispadon, így nem élhette át a helyszínen azt a drámát, aminek a végén csak hozzájuk került a 3 pont. Ezzel fél lépésre kerültek ahhoz, hogy rövidesen matematikailag is behozhatatlan előnyre tegyenek szert, és övék legyen a trófea.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.