Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,73 Ft
Euró
395,27 Ft
Font
462,49 Ft
Bitcoin
63,081 $

A Ferencváros edzője mindig nyerni akar: „Szeretem a kemény meccseket”

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics kifejezetten szereti a kemény mérkőzéseket, és szerinte pontosan ilyen meccsek várhatnak a Fradira a folytatásban.

Fotó: Dejan Stankovic, a Ferencvárosi TC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Debreceni VSC – Ferencvárosi TC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 10-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Azt követően, hogy a Ferencváros kiesett a Konferencia-ligából, maximálisan az NB1-re és a Magyar Kupára koncentrálhat. Látható módon a Fradi mindent megtesz azért, hogy a szurkolók elégedettek legyenek, és reális esélyük van a duplázásra, de Sztankovics kiállítása miatt mellőzniük kell az edzőjüket a Magyar Kupában.

A KTE ellen sem remegtek meg, hiába nyert előtte a Paks, akik ugyan 1 ponttal vezetik a bajnokságot, a Ferencvárosnak van egy elmaradt mérkőzése. Sok minden szól a Fradi bajnoki címe mellett, többek között az is, hogy már nem kell a Konferencia-liga terhelésével foglalkozniuk, ami igen rossz hír a Paks számára. Soron kívül Terrorelhárítási Központ: a TEK a magyar emberek biztonságát garantálja

Legutóbb épp az Újpest, az ősi rivális tett szívességet a Ferencvárosnak azzal, hogy legyőzték a harmadik helyezett Videotont, akik azzal, hogy gödörbe kerültek, lassan lemondhatnak a bajnoki álmokról. Máskülönben ezzel a plusz 6 ponttal igen jól állnának a tabellán, és a Paksnak nemcsak a Ferencvárosra kellene figyelnie.

A fradi.hu többek között a Magyar Kupáról is beszélgetett Sztankoviccsal, aki elmondta, mindenkit le kell győzniük, ha meg akarják nyerni a kupát, márpedig ez a tervük. Emiatt sem foglalkoznak azzal, milyen ellenfelet kapnak, ráadásul a Fradi edzője nagyon szereti a kemény meccseket, amikből kijutott bőven az elmúlt időszakban.

„Mindenkit le kell győznünk, ha meg akarjuk nyerni a Magyar Kupát. Van, akit előbb, van, akit a döntőben. Szeretem a kemény meccseket, mint amilyen a DVSC és a Puskás Akadémia elleni volt a kupában. Meglátjuk, mi történik a jövőben. Az első meccset a nézők soraiból fogom nézni, és az utána lévőt is. Remélem, hogy ezeken is jól tudunk majd teljesíteni!”