Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

A Ferencváros edzője a drámai győzelem után: „Együtt nyerünk, együtt kapunk ki”

Minden eddiginél nagyobb szüksége volt a győzelemre a Ferencvárosnak a Konferencia-ligában, miután az elmúlt időszakban nem úgy alakultak a dolgok, mint azt szerették volna.

Fotó: Dejan Stankovic, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének ötödik fordulójában játszott Cukaricki - Ferencvárosi TC mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a szerbiai Leskovacban 2023. december 1-jén. A Fencváros 2-1-re győzött a szerb csapat ellen. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Sztankovics nagyon jól kezdett a Ferencváros kispadján, hamar beilleszkedett és érezhető hatással van a csapatra. Az elmúlt hetekben viszont megtört a lendület, egymás után kétszer is kikapott a legendás csapat az NB1-ben, majd jött egy döntetlen.

Legutóbb a Konferencia-ligában is úgy tűnt, hogy vereséget szenved a Fradi. Végül a fővárosi csapat egy óriási hajrával fordítani tudott, így továbbra is reális esély van arra, hogy továbbjussanak a csoportból, amit jelenleg a Fiorentina vezet. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

„Egy emberként vérrel, verejtékkel küzdöttünk a végsőkig. Ha így harcolunk, akkor annak meglesz az eredménye, ahogy most is megvolt. Együtt nyerünk, együtt kapunk ki.” – idézte az MTI Sztankovics.

Igor Matic, a Cukaricki edzője szintén gratulált a Ferencvárosnak és a Fradi trénerének, aki több mint boldog lehet az eredmény miatt. „Az utolsó pillanatban kaptunk gólt, ilyen előfordul, ez benne van a sportban, ezt el kell fogadnunk.”

„A vereség ellenére büszke vagyok a tanítványaimra, mert végrehajtották a megbeszélteket és küzdöttek a végsőkig, bátran játszottak. Eddig is jól teljesítettünk, mert minden meccsen voltak jó momentumaink, de ez volt egyik legjobb meccsünk. Az első félidő nagyszerűen alakult, a második ugyan a Ferencvárosé volt, de összességében jól védekeztek.”