Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

A Barcelona egyáltalán nem irigyli a Real Madridot Mbappé miatt

A Barcelona elnöke kicsit sem irigykedik amiatt, hogy Mbappé minden bizonnyal a Real Madrid játékosa lesz.

Fotó: EPA/Guillaume Horcajuelo
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona jelenleg Xavival dolgozik együtt, és ugyan a legendás klubikon bejelentette, az idény végén távozik, Laporta nagyon bízik benne, hogy meggondolja magát. Az elnök mindent megtesz azért, hogy ez így legyen, ami miatt a szezon utolsó meccséig még csak tárgyalni sem terveznek másokkal, tiszteletben tartván Xavit.

Laporta a Mundo Deportivo lapnak adott interjújában válaszolt a Mbappét érintő kérdésekre is, akinek az érkezésével a Real Madrid gyakorlatilag verhetetlenné válhat. Feltették a kérdést az elnöknek, miszerint nem irigyli az örök riválist amiatt, hogy a francia klasszis minden bizonnyal hamarosan Madridban köt ki, ráadásul ingyen. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

„Egyáltalán nem, nincs erről szó. Egyébként sem tudom, hogy ez így lesz vagy sem. Majd meglátjuk.” Laporta lát abban némi problémát, hogy Mbappé a Madrid játékosa lehet, mert ebben az esetben el kellene adniuk egy sztárjukat, és nagy kérdés, ki lesz az. V. Júnior eredményességére szintén negatív hatással lehet Mbappé.

„Van ott egy probléma ezzel. El kell adni egy játékost, nem így van? Mert nem fognak mindketten ugyanott játszani. Ha pedig arról beszélünk, hogy hányan lesznek ott, az biztosan torzítja majd az öltözőt.” Ennek kapcsán a lap megkérdezte az elnököt, rendelkezik-e esetlegesen valamilyen információval erről.

„Nem, de van egy megérzésem. Ez az, ami problémát okozhat számukra. El kell adniuk egy játékost, nem igaz? Mivel nem fognak tudni mindketten ugyanott játszani, ráadásul ezek nagyon hangsúlyos játékosok. És ha már a számokról beszélünk, ez biztosan hatással lesz az öltözőre. Ez az egész nem ajándékba érkezik.”

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.