Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Farm VIP 2: Buzás Dóri mindent elmondott

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kiírta magából az érzéseket a kiváló versenyző, aki noha a Farm VIP 2-ben is csak az ezüstéremnek örülhetett, büszke lehet.

„(ahogy adásban hallhattátok) a kételyek bennem voltak, mert már tapasztaltam az ellenkezőjét, azonban tudtam, belül, hogy itt azért más minden. És ennyi idő távlatából mondhatom, hogy igen más, és örülök, hogy megismerhettem őket, és azóta is jó kapcsolatban vagyunk!”

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

„A döntőről…nem is tudom mit mondjak. Annyian szurkoltatok, küldtetek üzenetet, sokszor a hideg rázott, mert annyira csodálatos dolgokat kaptam tőletek! Sokan írtátok, hogy mennyire szomorúak vagytok, sírtatok, a döntő véget veletek együtt sírtam én is végig!”

„A döntő (a kedvenc részem a libás volt, de ha láttátok volna a többit ott hatalmas félelmemet küzdöttem le, hogy megfogtam) vagy 10 órán keresztül tartott, és sajnos valószínű kizökkentem a csúzlinál, ahol én vagy 5 zsákot előttem, hogy át tudjak haladni, és rossz volt, hogy nem ment, de tudtam, hogy nem ezen múlik, bármikor fordíthatok és azt hittem elengedtem, de valószínű, valami maradt, ami hozta a figyelmetlenséget.”

„Majd mikor jött a szalmabála…hát őszintén megmondom, én azt hittem még akkor is ott leszek, amikor Holló már a házba beért, egy idő után nagyon reménytelennek tűnt, de az volt bennem: NYERNI ALÁZATTAL, VESZÍTENI MÉLTÓSÁGGAL!”

Exatlon Hungary All Stars: több néző már most leírta Szente Grétit

„Ha végig ott leszek se érdekel de küzdeni fogok, példát mutatni, hogy soha ne adjatok fel semmit, mert lehet nehéz, de akkor is mindig ki kell hozni magunkból mindent, amit megtehetünk, több mint 1,5 óráig kerestem. És igen én is eldugtam Hollóét, DE én úgy tettem, ha oda megy könnyen megtalálhassa, én naiv ez egy verseny… visszanézve lehet a ruhámba kellett volna tenni, míg meg nincs az enyém na jó ez vicc volt…”

„Na de mikor tovább jutottam, csak az volt bennem, teljesen mindegy mi lesz, hogy de én megyek előre, megyek a cél felé, és hittem hogy meglehet, amikor kinyitottam az ajtót, nem láttam Hollót, hogy már kint van, es csak futottam erőn felül, majd megláttam, hogy hol tart…de úgy voltam vele akkor is amennyire lehet, minél előbb be akarok érni, hogy tudhassák, igen, nem maradtam le sokkal. A hibáimból TANULTAM. Hiszek abban, hogy minden okkal történik, hogy ha valaminek nincs jó vége, akkor még nincs vége, hogy eljön az én időm!”

Lapozó: 1 2 3