Exatlon Hungary All Star: Pap Dorci rengeteg kritikát kap, a nézők nem felejtenek

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Takács Petra

2021. december 27. - 19:01

Annak ellenére, hogy Pap Dorci még csak rajthoz sem állt az Exatlon Hungary legújabb szezonjában, sok nézőnél már most kiverte a biztosítékot.

Soha nem könnyű megfelelni a nézőknek, és talán jobb is nem ezt tenni, csak önmagunkat adni. Nincs olyan versenyző, akit mindenki kedvel, egyvalaki biztosan lesz, aki komoly ellenszenvet táplál a másik iránt.

Nos, Pap Dorcinál ez más, mert az egyik legmegosztóbb versenyzője volt a korábbi szériának, és most visszatér, hogy elhódítsa a legnagyobb serleget. Minden eddiginél nehezebb dolga lesz, mert nemcsak az egykori riválisait kapja meg a nyakába, hanem újakat is, akiket eddig csak a televízióból láthatott.

A Nagy Rékának adott interjújában elmondta, tiszta lappal szeretne indítani, és természetesen ő is tisztában van azzal, hogy hány kritikát kapott a közösségi médián keresztül. Úgy tűnik, hogy ez most sincs másképp, de szerencséjére odakint nem láthatja ezeket a néhol nagyon bántó szavakat, csak ha már véget ért számára a verseny.

Farm VIP 2: valaki szerint gusztustalan volt, ahogy Fehér Holló játszott, reagált is rá

Igen sok konfliktusa volt az évad alatt, és elismeri, rosszul is jött ki ezekből, de úgy érzi, ez nem feltétlenül volt jogos. Kihangsúlyozta, semmit nem szeretne átvinni magával az előző szezonból, új lappal nyitna.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.