Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Szujó Zoltán lehet Palik László utódja? Reagált az érintett a kérdésre

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. december 27. - 13:34

Szujó Zoltán reagált arra a kérdésre, hogy vajon ő lesz-e Palik László utódja az Exatlon Hungary-ben, mint anno a Forma-1-ben.

Szujó Zoltánt hosszú éveken át az F1 világából ismerhettük, ahol száguldó riporterként dolgozott. Rengeteg helyre elutazott és megannyi interjút készített, miközben építgette a kapcsolatrendszerét a paddockon belül.

Soron kívül Oroszország bécsi nagykövete: az “oroszellenes” szankciók teljes kudarcot vallottak

Szép lassan elfogadták és már a belső körök tagjaként mozoghatott, gyakorlatilag mindenki ismerte őt. Majd eljött az idő, kapott egy még nagyobb lehetőséget, F1-es kommentátorként folytathatta, ahol egykor Palik László foglalt helyet.

A legendás kommentátor sokáig dolgozott együtt Szujóval, majd az útjaik különváltak. Évekkel később Palik visszatért a média világába, és a TV2 műsorvezetője lett. Sokak nagy örömére ő kapta meg az Exatlon Hungary műsorvezetését.

Shane Tusup és Szabó Zsófi közös karácsonyi képe: a valaha volt legjobb karácsony

Három éven át dolgozott Dominikán, de az új széria, az All Star előtt távozott. Azt még mindig nem jelentették be, hogy ki lesz Palik utódja, ám sokan Szujóra tippelnek, szívesen látnák őt ebben a szerepben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2