Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Shane Tusup és Szabó Zsófi közös karácsonyi képe: a valaha volt legjobb karácsony

Fotó: Shane Tusup az olasz Ilaria Cusinato edzője figyeli a női 400 méteres vegyesúszás döntőjét a budapesti úszó világkupán a Duna Arénában 2019. október 5-én. MTI/Kovács Tamás
not image

Takács Petra

2021. december 27. - 08:47

Shane Tusup nagyon boldog Szabó Zsófi mellett, a valaha volt legjobb karácsonyát élte meg az RTL Klub sztárjával.

Szép lassan teljesen magunk mögött hagyjuk a 2021-es karácsonyt, ami még gyorsabban telt el, mint az előző. Mintha csak évről évre egyre rövidebb ideig tartanának az ünnepek, amit nyilván szomorú tudomásul venni.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Nem tudunk mit tenni, az idő múlik, és a karácsony sajnos nem tart két hétig, pedig milyen jó is lenne. A sztárok is ezt kívánják, akik sorra osztották meg a különleges karácsonyi képeiket.

Így tett például Majka is, aki nagyon boldogan ünnepelhetett a családjával, míg Metzker Viki például nem utazott el Szegedre, ahol egy bulira volt hivatalos DJ-ként. A körülmények olyan rosszak voltak az utakon, hogy érthető módon nem akarta az életét kockáztatni, ahogyan másokét sem.

Miközben többen elkezdtek aggódni Berki Mazsiért és Gyuricza Dóri szíve egyre hevesebben ver Rácz Jenőért, Vasvári Vivien is boldog pillanatokat osztott meg karácsonyról, majd jöttek Szabó Zsófiék.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.