Metzker Viki nem kockáztatja az életét, lefújták a szegedi bulit

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
not image

Takács Petra

2021. december 27. - 06:05

Teljesen érthető módon Metzker Viki nem indult útnak Szegedre, mert az akár az életébe is kerülhetett volna a rossz útviszonyok miatt.

Az elmúlt hétvégén nem egy alkalommal adtak ki riasztásokat ónos eső veszélye miatt, még harmadfokúakat is. Ilyen körülmények között a hatóságok is azt ajánlották, hogy senki ne induljon útnak, hiszen az útviszonyok sok esetben életveszélyesek lehetnek.

Viki végül nem utazott el Szegedre a bulijára, miután vörös riasztást adtak ki a régióban, és délután óta komoly gyomorideggel küzdött az estével kapcsolatban. Korábban volt egy komoly autóbalesete, és azóta még inkább meggondolja a dolgokat.

„Sajnos ma nem indulhatok útnak SZEGED. Vörös riasztást adtak ki a régióban és őszintén szólva, délután óta iszonyatos gyomoridegem volt az estével kapcsolatban, így a Tesis buli csapatával egyeztetve úgy láttuk jónak, ha ma itthon maradok.” – írta a posztjában a híres DJ az Instagram oldalán.

Dóri egyre jobban és jobban szereti Rácz Jenőt

„Tudjátok…mióta az autóbalesetem volt, teljesen máshogy érzem magam a kocsiban, egyszerűen félek…holott nem is én vezettem, mikor a baleset történt. Nagyon nehéz egyébként leküzdeni magamban ezt a félelmet, hónapokig konkrétan Gabin kívül más mellé nem ültem be, annyira nem bíztam, annyira traumatizált ez az egész.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.