Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Farm VIP 2: Buzás Dóri mindent elmondott

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kiírta magából az érzéseket a kiváló versenyző, aki noha a Farm VIP 2-ben is csak az ezüstéremnek örülhetett, büszke lehet.

„A pajtát egyszerűen imádtam, jó volt szinte a szabad ég alatt aludni, a (számomra) nomád környezetet így megtapasztalni. Hogy ha valaki kávét szeretne inni, az azzal jár, hogy húzol fel a kútból vizet, raksz egy tüzet, ha kell fát vágsz, és mehet is, és lehet csak egy óra múlva lesz kész…”

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

„Vagy a fürdéshez, vödörbe vizet húzni, meg melegíteni, beleönteni egy vödörbe, amit osszál be, de ne legyen túl meleg, vagy hideg sem, vagy a “tiszta” edények, amikről szintén bár mennyit tudnék írni…”

Exatlon Hungary All Star: Pap Dorci rengeteg kritikát kap, a nézők nem felejtenek

„Nagyon vártam, hogy a többieket megismerjem, hiszen én saját magam, nagyon zöldfülűnek éreztem magam a többiekhez képest, legfőképp, a média és az elért eredményekhez képest. Mindenkit csodálattal néztem szinte, és szerettem volna minél többet magamba szívni, az olyan emberekből mint @henrykettner @olahgeriofficial @kammererzoltan.

„Számomra ők hárman voltak azok a személyek akik a legközelebb kerültek a szívemhez. Ahogy láthattátok azon az ominózus napon, mikor Henry kiesett, nagyjából a szívem szakadt meg és hatalmas vívódás volt bennem, hogy vajon hogyan is döntöttem. Az Exatlonbol kiindulva arra számítottam, hogy majd az itt köttetett kapcsolatok semmibe vésznek, és ez is bennem volt hogy vajon mi lesz, vajon itt mennyire számítok nekik.”

Lapozó: 1 2 3