Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Farm VIP 2: Buzás Dóri mindent elmondott

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Takács Petra

2021. december 28. - 07:53

Kiírta magából az érzéseket a kiváló versenyző, aki noha a Farm VIP 2-ben is csak az ezüstéremnek örülhetett, büszke lehet.

Buzás Dóri más hőfokon égett a farmon, mint Domikán, ami érthető, hiszen a két verseny egészen eltérő volt. A szigeten szinte minden nap versenyeznie kellett, és nagy teher volt a vállain, mivel őt tartották a legjobbnak.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

A farmon már kisebb volt a szerepe, de így is meghatározó játékosként tekinthettünk rá, aki igen szerencsétlen volt a döntőben. Végül Fehér Holló legyőzte ő, akit csalással vádoltak, de a győztes tiszta vizet öntött a pohárba.

Dóri közben az Intagram oldalán írta le az érzéseit, és sok olyan dolgot tudhattunk meg, amiket eddig nem. Talán egy másik műsorban sikerülhet neki az, ami most nem, de egyelőre nem tudni, hogy ott lesz-e az Exatlon Hungary All Star mezőnyében.

„Egy újabb kaland, egy felejthetetlen élmény lezárult… Kezdem a legelején amikor, megcsörrent a telefonom, és kaptam a felkérést a műsorba, gondolkodtam, sőt először nem is igazán szerettem volna talán, volt bennem egy fals kép, tavalyról, de aztán @andor.katona és @agikoltai találkozása után minden át fordult, és persze voltak olyan személyek mellettem, akik szintén csak biztattak, és utána már alig vártam, hogy had lehessek ennek az egész kalandnak a részese!”

Tóth Andi nyári formája decemberben, mi kérünk elnézést

„Nem tudok elég halas lenni, hogy engem választottak, hogy hittek bennem, és tudták, hogy alkotó eleme lehetek a műsornak! Amikor beköltöztem, szerettem volna javítani a korábban elkövetett hibáimon, köztük, hogy jobban megpróbálok a célra koncentrálni, inkább a racionális részemet szerettem volna előtérbe helyezni, és persze a játékot megnyerni.”

Lapozó: 1 2 3