Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Tóth Andi nyári formája decemberben, mi kérünk elnézést

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andinak már most olyan nyári formája van, mint sokan másoknak hónapok múlva sem lesz, de még sok idejük van az embereknek változtatni ezen.

A nyári forma az egyik legnagyobb dilemma az emberek körében, mert mindenki szeretne jól kinézni a szezonra, és mindezt minimális ráfordítással érnék el. Ez nemigazán lehetséges, mert kőkemény munkára van szükség hozzá.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Nyilván mindenkinek mást jelent a nyári forma,valaki megelégszik néhány kiló leadásával, míg mások drasztikus átalakuláson mennek keresztül. Egyén dönti el, de a lehetőség adott, és csak a tükör szabhat határokat.

Fontos, hogy ne a súlyt vegyük figyelembe, hanem azt, amit látunk a tükörrel szemben. Ha elégedettek vagyunk, harmadlagos, hogy mit mutat a mérleg, és ez valóban így van. Tóth Andinál minden nagy egyensúlyba került, nem emlékszünk arra, hogy láttuk volna ezelőtt ennyire erős formában az énekesnőt.

Exatlon Hungary All Star: rengeteg kritikát Nagy Réka, pedig csak most érkezett meg a műsorba

A Dancing with the Stars is erősen hozzájárult ehhez a formához, hiszen Andi hónapokon át napi szinten több órát gyakorolt, plusz edzésekre is járt. Jelenleg pedig úgy néz ki, mint egy fitneszmodell, aki épp versenyre készül.

Lapozó: 1 2