Ez lehet a Barca utolsó esélye, hogy pénzt csináljon Messiből

not image

A T-800-as

2020. november 19. - 07:25

Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy Lionel Messi távozni fog a Barcelonától, és a katalánok nem adják el a téli időszakban, nyáron ingyen veszíthetik el.

Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy Lionel Messi távozni fog a Barcelonától, és ha a katalánok nem adják el a téli időszakban, nyáron ingyen veszíthetik el.

A katalánoknak jelenleg minden euró számít, komoly anyagi gondokkal küszködnek. Messi magas fizetése pedig az egyik legnagyobb teher, és erősen valószínűtlen, hogy egy hasonlóan nagy ajánlatot tudjanak neki adni a folytatásra.

Az argentin aranylabdás rekorder szerződése hamarosan lejár, és ha azt nem hosszabbítja meg, vagy a Barcelona nem ad rajta túl télen, akkor az argentin ingyen sétálhat ki az ajtón nyáron. A Manchester City lehet az új otthona, ahol úgy tűnik, hogy az egyik kívánsága teljesülhet.

A City már ezen a nyáron le akarta szerződtetni Messit, aki ment is volna, de az erős szerződése és a Barcelona makacssága miatt maradnia kellett. A The Sun is arról számolt be, hogy már ezen a télen létrejöhet a transzfer, mivel a Barcának pénzre van szüksége.

Ez pedig egy olyan helyzetet teremthet, hogy Messi egy körülbelül 50 millió fontos ajánlat cserébe távozhat. Kevesebb mint 50 millió font is lehet az az összeg, amivel a City elkerülné azt, hogy nyárig meggyőzné egy másik csapat a világsztárt, akinek állítólag az Inter egy durva ajánlatot tett az asztalára.

Messit korábban sosem látott felvételen utasítja tiszteletre egy játékvezető

A PSG szintén nyitott arra, hogy leszerződtesse a legendát, akárcsak a Manchester United. Mindkét csapat rendelkezik a szükséges anyagi forrásokkal, de Pep Guardiola és Sergio Aguero miatt Messi a City felé tart. Egy 700 millió eurót érő kontraktust írhatna alá.