Szenzációs ajánlatot kapott Messi, de nem a Barcelonától és a Manchester Citytől

not image

A T-800-as

2020. november 7. - 05:40

Még semmi sem dőlt el, de sokan biztosak abban, hogy Lionel Messi a nyáron távozni fog, és 20 év után ingyen hagyja el a szeretett klubját.

Még semmi sem dőlt el, de sokan biztosak abban, hogy Lionel Messi a nyáron távozni fog, és 20 év után ingyen hagyja el a szeretett klubját.

Ha a Barcelona ezen a télen nem ad túl Messin, és nem tudnak vele hosszabbítani, akkor ingyen lesznek kénytelenek elköszönni tőle, amii nemcsak a katalánoknak, de a La Ligának is komoly érvágás lehet.

Eddig javarészt a Manchester Cityről lehetett hallani, ahol Pep Guardiola, a korábbi edzője várhatja. A szakember tagadta, hogy visszatérhet a Barcelonához, szerinte ez nem fog megtörténni, és arra koncentrál, hogy Manchesterben legyen sikeres.

Közben az OK Diario arról ír, hogy Messi ingyen szeretne távozni a szezon végén, és jelenleg a legjobb ajánlat, ami az asztalán van, az nem a súlyos anyagi gondokkal küszködő Barcelona, és a dúsgazdag Manchester City.

Az Inter Milan az… A Serie A egyik legnagyobb sztárklubja régóta meg szeretné szerezni az argentint, benne látják a Juventus és Ronaldo megállítását. A jelentés szerint egy nagyon erős ajánlatot kapott Milánóból.

Pedri úgy válik le az embereiről a Barcelonában, mint Messi fénykorában

Az érkezésével az olasz futball újjászülethetne, mint amikor Ronaldo, vagy korábban Beckham megérkezett. Jelenleg nem lehet túl nagy motivált a világsztár, elnézve a Barcelona bajnokságban mutatott teljesítményét, valamint ott vannak az anyagi gondok, az igazolások hiánya…