Az egyik legnagyobb sztárját adhatja el a Barcelona a pénzügyi gondjai miatt

not image

A T-800-as

2020. november 2. - 09:33

A legfrissebb hírek szerint a Barcelona az egyik legfontosabb játékosának eladását fontolgatja, akivel ráadásul nemrég hosszabbított.

A legfrissebb hírek szerint a Barcelona az egyik legfontosabb játékosának eladását fontolgatja, akivel ráadásul nemrég hosszabbított.

Mint arról korábban a liner.hu is beszámolt, a Barcelona komoly pénzügyi gondokkal néz szembe, és ha a következő napokban nem takarítanak meg közel 200 millió eurót a 30%-os fizetéscsökkentéssel, akkor januárra fizetésképtelenné válhatnak.

A nyári időszakban nem véletlenül váltak meg egyes idősebb sztároktól, akik túl sokat kerestek. Nos, most úgy tűnik, hogy egy újabb kényszerű eladás előtt állhatnak, noha nemrég hosszabbítottak vele, és nagyon fontos láncszem.

A Todofichajes arról írt, hogy a Barcelona Ter Stegen eladását fontolgatja a Bayern Münchennek. A szerződéshosszabbítás ellenére sem garantált a kapus helye, és a nehéz gazdasági helyzet távozásra kényszerítheti. A Chelsea szintén az érdeklődők között van, akik ugyancsak beszállhatnak a licitháborúba.

Jövő nyáron köthetnék meg az üzletet, és a hírek szerinte egyre nagyobb az esély arra, hogy a kapus visszatérhet a Bundesligába. A lap információi szerint a németek most újra megpróbálják leszerződtetni a fő célpontjukat.

A futballista, akinek megőrültünk a cseleiért, és sokkal nagyobb sztár is lehetett volna

A kialakult helyzet miatt reális esélyük van arra, hogy megkössék az üzletet, és tökéletes helyettest szerezhetnek Manuel Neuer számára. Reményeik szerint a következő nyári időszakban el is hozhatják. Körülbelül 80 millió euróban állhat meg ez az összeg.