Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Megint kikapott a Chelsea az angol bajnokságban

A Chelsea egy újabb több mint nehéz meccsen van túl az angol bajnokságban, az Everton ellen is fontos pontokat buktak el.

Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez egy több mint érdekes bajnoki forduló a Premier League-ben, amiből a Manchester United nagyon rosszul jött ki. Papírforma szerinti győzelmet kellett volna aratniuk Kerkezék ellen, de ennek ellenére simán kikaptak. Ten Hagot továbbra sem rúgták ki, de ami biztos, Klopp állása nincs veszélyben.

Nincs veszélyben, hiszen vezetik a bajnokságot. Legutóbb a Palace ellen fordítottak, és miután a korábbi listavezető Arsenal kikapott, nem tudták visszavenni a helyüket. A Chelsea-re is egy kényelmetlen meccs várt az egyre erősebb Everton ellen, akiket a 10 pontos levonás sem vetette vissza abban, hogy nagy győzelmeket szerezzenek. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Az Everton és a Chelsea hamar gyűrni kezdte egymást a pályán, igyekeztek minél kevesebb levegőt adni a másiknak a helyzetek kialakításával. Már az elején érezni lehetett, hogy ez a találkozó valószínűleg nem a gólokról fog szólni. Nem volt benne a levegőben, hogy sokgólos meccs vár a nézőkre, és ez így is lett.

Az első gólra 54 percet kellett várnunk, amit a hazai csapat szerzett. Óriási üdvrivalgás követte a találatot, míg Pochettino törhette a fejét, hogyan reagáljon erre, mert megint igencsak nagy gödörbe kerültek. Márpedig ki kellett találnia valamit, hiszen a csapat nem mostanában nyert meccset a bajnokságban.

A Chelsea nemhogy egyenlíteni nem tudott, a hosszabbításban kaptak még egy gólt. Ezzel minden eldőlt, és már csak a 11. helyen állnak 19 ponttal. Az Everton 13 pontos a 17. helyen, de ne feledjük, tőlük már levontak 10 pontot, így lényegesen jobb helyzetben lennének, ha ez nem történik meg. A Chelsea legutóbb a Brighton ellen nyert 3-2-re, azóta kikapott a Manchester Unitedtől és most az Evertontól is.