Ennyi pénzt akartak fizetni Gáspár Zsoltinak, hogy megmutassa a feleségét

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Milliós összegről van szó, amit kifizettek volna Gáspár Zsoltinak, ha egy magazinban megmutatja a feleségét.

Győzike családjával ellentétben testvére egy teljesen más irányt követ, gyakorlatilag csak ő szerepel a médiában a szerettei közül. Ezzel húzott egy éles határvonalat, ahogyan ő fogalmazott, nem hajlandó „eladni” a családját.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A bulvárlapokban soha nem látni Zsoltit a családjával, egyedül szerepel, és ez valószínűleg már így is marad, noha minden bizonnyal súlyos milliókat kaphatna azért, ha valami hasonlóra szánnák el magukat, mint Győzőék, akiknél az egész család szerepel, még Gáspár Virág párja is.

Zsolti az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a LifeTV kamerái előtt mondta el, hogy mennyit akartak fizetni neki azért, ha bemutatja a feleségét egy magazinnak. Hiába volt nagy az összeg, nemet kellett mondania, mert Filoména nem vállalta a felkérését.

„Én eladó vagyok, de én nekem a családom nem. Volt olyan, hogy egy nagyon népszerű magazin lejött hozzám, egy nagyon befolyásos úriember, hogy kerüljön elő a feleségem. Komolyan mondom neked Péter, ötmillió forint…”

„Feleségem adott neki kávét, és azt mondta, hogy őt nem szabad eladni, ne adjam el őt. Azt mondta a feleségem, hogy nekem kötelességem megkeresni, de nem vele, hogy őt adjam el. A feleségem azt sem díjazza, hogy most itt ülök.”

Gáspár Zsolt karjaiban halt meg Béla bácsi, újabb részletek a tragédiáról

„Azt sem díjazza, hogy én Zsolti gazda vagyok, nem szeretik. Ezt most komolyan mondom, Péter.” – tette hozzá Zsolti, aki elárulta, ha a felesége mégis szerepelni akarna, akkor először igent mondana rá.

„Engedném, utána meg egy óra múlva azt mondanám neki, hogy nem engedném.” – válaszolt Péternek Zsolti, aki nem akarná kitenni a nyilvánosságnak a feleségét, akit nagyon szeret, és bízik benne, így azzal sincs gondja, ha bulizni meg a barátnőivel.