Clouds
21 Budapest
Dollár
355,90 Ft
Euró
386,69 Ft
Font
436,86 Ft
Bitcoin
26,793 $

Gáspár Zsolt karjaiban halt meg Béla bácsi, újabb részletek a tragédiáról

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Győző után Zsolti is Hajdú Péter vendége volt a LifeTV népszerű műsorában ( Összezárva Hajdú Péterrel). Újabb részletek derültek ki a tragikus eseményről, ami még mindig kísérti a sztárt.

Az esti beszélgetés során Péter megkérdezte Zsoltit, hogy mi volt az életében az eddigi legnagyobb dráma. „Megmondom őszintén, erről nem nagyon beszéltem, talán nem is beszéltem róla. Egyszer-kétszer benne volt az újságban, hogy ez miért volt így, miért kaptam kegyeltem Göncz Árpádtól.”

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

„Nekem volt egy nagy balesetem 1995-ben… Elütöttem egy bácsit, meghalt, Sajnos.” – mesélte Zsolti, aki elismerte, hogy ő volt a hibás és elítélték. „Egy utcával lakott lejjebb, akit elütöttem. Nagyapámnak a barátja volt, együtt voltak a TSZ-ben, együtt dolgoztak.”

„Ez nagyon nagy tragédia, a mai napig kísért engem.” – folytatta Zsolti, aki azt elárulta, hogy a bácsi a kezei között halt meg. „1 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetést kaptam. Az akkori köztársasági elnöktől kaptam kegyelmet. Beadtunk egy papírt, hogy akkor született meg a kislányom, eddigi tevékenységem, milyen fiatal vagyok, rosszat nem tettem, nem ittam, nem drogoztam.”

„Teljesen józan voltam, a mai napig nem iszom. Megmondom őszintén, kicsit gyorsan mentem. Lakott területen belül volt, és a megengedettnél gyorsabban mentem az autóval, és jött az öreg biciklivel…. Vagy odakanyarodott, vagy… volt egy kis filmszakadás, és pont elkaptam Béla bácsit.”

Gáspár Győző és Bea megható esküvői képe, 28 év után

„Nem is tudtam otthon lakni két évig. Két évig nem tudtam hazamenni Nógrád megyébe.” – mondta Zsolti, aki akkoriban az unokatestvérével élt, akinek nagyon sokat köszönhet. „Szabolcsnak hívják őt, édesapám bátyjának a fia. Vele tudtam ezt átvészelni. Velem volt éjjel-nappal.”

Béla bácsi családja nem bocsátott meg, kártérítést is fizetett nekik Zsolti. „Sokat nem értek vele, de nekem a lelkemnek jobb volt. Most a néni bent van az öregek otthonában, annyit tudok neki segíteni. Meghalt a fia, vannak neki unokái. Minden héten eljuttatok neki egy csomagot, a mai napig.”

„Csináltam egy problémát, egy más családnak. Ez még nincs letisztázva, lejátszva magamban, hogy ez hogy volt. Sokszor a mai napig eszemben van. Hajnalban felkelek, kettőkor, háromkor, és ugyanúgy lezajlik a fejemben.”