Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Dzsudzsák Balázs rendkívül stílusosan érkezett meg a Debrecen edzésére

Dzsudzsák Balázs mindig stílusos, ezúttal egy abszolúte laza viseletet választott, több más játékoshoz hasonlóan.

...svg content...Fotó: Dzsudzsák Balázs, a debreceni csapat játékosának gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. március 17-én. MTI/Derencsényi István
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A legkisebb mértékben sem mellékes, hogyan öltözködünk, és azok, akik ennek az ellenkezőjét állítják, nincsenek tisztában ennek lelki és mentális fontosságával. Igenis fontos, hogy mit viselünk, és itt most nem feltétlen a márkákról van szó, mert nem kellenek vagyonok ahhoz, hogy valaki igazán önmaga és stílusos legyen.

Sokan vannak, akik drága ruhadarabokat hordanak, mégsem érzik bennük magukat igazán kényelmesen. Teljesen más, ha olyan szettben jelenünk meg, amik mi vagyunk, és amivel maximálisan azonosulni tudunk. Így van ez a futball világában is, ahol igen nagy szerepet játszik a divat, és egyesek reklámarcként is sokat keresnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A márkák miatt keresik a lehetőséget, hogy együttműködjenek a játékosokkal, azokkal, akiket sokan követnek. Elég egy olyan fotó, melyen egy adott kiegészítő szerepel, az adott sztár miatt jelentős bevételt generálhatnak a rendelésekkel, és ez csak egy példa a sok közül.

Magyarországon is sok a stílus játékos, akik odafigyelnek a részletekre. Dzsudzsák Balázs az egyik ilyen hazai sztár, aki láthatóan szereti a divatot, jól vegyíti az eleganciát a sportos viselettel, és nagyon is jól érzi magát a bőrében. Ez a játékára is jó hatással van, mert ha valaki önmaga, megvan az érzés, akkor az a pályán is visszaköszön.

Balázs ráadásul kiváló formában van, a Debrecen legjobbja, mellyel megmutatja, hogy a kora nemigazán számít. Most épp egy igen laza viseleteben érkezett meg a DVSC edzésére, sajnos ezek most hidegebb napok, hirtelen visszatért a „tél”, pedig nemrég még tele voltak a strandok, de lesz ez még másképpen is.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.