Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Dzsudzsák Balázs egy nagyon komoly verdával érkezett meg a Debrecen edzésére (fotók)

Dzsudzsák Balázs szereti megadni a módját a megjelenésének, és az edzésekre is mindig full trendin fut be.

Fotó: Dzsudzsák Balázs, a debreceni csapat játékosának gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. március 17-én. MTI/Derencsényi István
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs mindezt megengedheti magának, keresett eleget a pályafutása alatt, és többek között a válogatottban is letette a névjegyét. Voltak, akik megkérdőjelezték egyes döntéseit, ugyanakkor ez az ő élete, nincs joga másnak beleszólni abba, ráadásul a kezdetek óta kiteszi a lelkét, amikor pályán lép.

Számára nincs különbség a meccsek között, ugyanazt nyújtja, és igyekszik segíteni a Debrecennek. Hiába az NB1 egyik legidősebb játékosa, a DVSC csapatkapitánya, és egyértelműen az egyik legjobbja is. Ez pedig biztató lehet abból a szempontból, hogy a következő években is láthatjuk őt a pályán, nem vonul vissza. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A DVSC tökéletes környezet számára, és a csapat arra is esélyes lehet, hogy megcsípje a dobogót. Még mindig van pár meccsük erre, és Dzsudzsák Balázs sokat segíthet ebben, aki a divat egyik nagy szerelmese. Imád trendin öltözködni, és nyilván a luxusautók sem kerülik el a figyelmét, amikből volt neki pár az évek alatt.

A Bentley lehet a kedvence, legutóbb is ezzel a különleges verdával jelent meg az edzésen, míg egy másik játékos egy igen komoly M-es BMW-vel gurult be. Mindig érdekes látni, ki, milyen autót hajt, vagy épp milyen stílust választ aznapra. Balázs ezúttal is divatos volt, sokan dicsérik az öltözködését, amit ügyesen választ meg.

Mint azt a fotókon látni, Balázs remek hangulatban érkezett meg, érdemes követni a DVSC Instagram oldalát, mert számos extra tartalom érhető el rajta, köztük ezekkel a minőségi kulisszák mögötti felvételekkel. Hamarosan az NB1-ben is folytatódnak az események, már nem kell sokat várnunk erre.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.