Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,644 $

Dzsudzsák Balázs parádés gólpassza az Újpest ellen (videó)

Az Újpest újabb vereséget szenvedett az NB1-ben, amivel egyre inkább a kiesés szélére zuhannak, míg a DVSC az élmezőny tagja.

Fotó: Dzsudzsák Balázs, a Debreceni VSC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Debreceni VSC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 3-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nagyon sűrű volt a keddi nap az NB1-ben, már csak az Újpest bejelentése miatt is, ami érett egy ideje. Kiderült ugyanis, hogy tulajdonosváltásra kerül sor, így reális esély nyílhat arra, hogy a fővárosi csapat később újra a bajnoki címért harcolhasson. Jelenleg azonban azért kell küzdeniük, hogy ne essenek ki, ne szerepeljenek az NBII-ben, mint nem is oly rég az MTK.

Az Újpestnek minden bizonnyal teljesen más megközelítésre van szüksége, többek között egy új edzőre is. Rengeteg kritikát kap a jelenlegi szakmai stáb, sok szurkoló kívánja a vezetőedző távozását, aki ezzel maximálisan tisztában van, mégsem mond le. A helyzetét a Debrecen elleni vereség sem segítette, amit ráadásul hazai pályán szenvedtek el. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Az Újpest 2-1-re kapott ki a Debrecentől, akiknél Dzsudzsák Balázs, a csapatkapitány egy látványos gólpasszal is felhívta magára a figyelmet. Ezzel a vereséggel az Újpest jelenleg a 9. helyen áll 21 ponttal, mögöttük a 18 pontos Zalaegerszeggel, a 15 pontos Mezőkövesddel, és a 14 pontos Várdával.

Egyáltalán nem érezheti magát biztonságban a szebb napokat is megélt legendás budapesti csapat, akik messze jobb eredményekre hivatottak. A Diósgyőr otthonában sem lesz egyszerű dolguk vasárnap, míg az ősi rivális Ferencváros Debrecenben küzdhet meg a 3 pontért szombat késő délután az NB1 következő fordulójában.

A Ferencváros jelenleg vezeti a bajnokságot, a magyar válogatott támadója, Varga Barnabás kedd este négy góllal üzent, hogy rendben van a formája. Ráadásul az MTK ellen szerzett mesternégyest, akik ha nyertek volna, most dobogós helyen állnának a Ferencváros és a Paks mögött 31 ponttal. Alább az Újpest és a Debrecen mérkőzésének összefoglalóját láthatjuk, benne a gólokkal.