Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,02 Ft
Font
453,06 Ft
Bitcoin
67,865 $

Ilyen trendin öltözködnek Dzsudzsákék a Debrecennél (fotók)

Dzsudzsák Balázs is az abszolúte trendi játékosok közé sorolható, aki láthatóan szereti és érzi is a divatot.

...svg content...Fotó: Dzsudzsák Balázs, Bárány Donát, Ferenczi János és Stefan Loncar (b-j), a debreceni csapat játékosainak gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. március 17-én. A Debrecen 5-1-re győzött. MTI/Derencsényi István
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Ahhoz már abszolúte hozzászokhattunk, hogy a futball világában nagyon is erőteljesen van jelen a divat. Ez korábban nem volt jellemző, a 2000-es évek felé indult be az őrület, amikor szép lassan az emberek felfigyeltek az internet erejére, majd sorra jöttek létre a közösségi oldalak.

Ez olyan láncreakciót indított be, ami még mindig tart, és talán soha nem ér véget, az egyre erőteljesebbé válik. A sztárok egymást is figyelik, közben divatcégekkel működnek együtt, így még inkább adott a lehetőség arra, hogy érvényesüljenek. Soron kívül Dobrev Klára jobboldalinak nevezte Magyar Péter párját, ami a Fidesz győzelmét segíti

A magyar játékosok sem vetik meg a divatot, sokan követik is, és extrább szetteket állítanak össze maguknak. Az egyik legtrenibb játékos Dzsudzsák Balázs, aki még mindig a Debrecen legjobbja, alig hat rá az idő. Időről időre olyan teljesítményt nyújt, hogy akár a magyar válogatottban is játszhatna, hiába közelít a 40. életéve felé.

Balázs ezzel saját magát is motiválja, és nagy űrt hagy majd maga mögött, ha egy nap visszavonul. Hogy utána mihez kezd, nem tudni, de edzőként is el tudnánk képzelni, először az utánpótlás élén, ahol nagy hatással lehetne a fiatalokra. Ki tudja, mit hoz számára a jövő, de egy biztos, számára is furcsa lesz futball nélkül.

Legutóbb is nagyon trendin jelent meg, készülvén a következő mérkőzésre. Még mindig van esély arra, hogy dobogósok legyenek, és ennek megfelelően készülnek az ütközetre. Érdemes megnézni a fotókat, látván azt, hogy a DVSC játékosai hogyan öltözködnek, milyen stílusban élik a mindennapjaikat.

Nagy bejelentés: 184 milliárd uniós forrás érkezett a tanárok és óvónők fizetésemeléséhez

Varga Mihály pénzügyminiszter jelentette be, hogy összesen 184 milliárd forint uniós forrás érkezett Magyarországra a tanárok és óvónők fizetésemeléséhez.

Dobrev Klára jobboldalinak nevezte Magyar Péter párját, ami a Fidesz győzelmét segíti

Dobrev Klára, a DK vezetője szerint Magyar Péter pártja nem baloldali, hanem jobboldali, és szerinte sokan csalódottak abból a tömegből, akik hallgatják az élő eseményeit.

Selmeci Attila Milák Kristófról: hosszú távon ez így nem mehet tovább

Úgy látja, Virth Balázs az olimpiára tekintettel kötött kompromisszumot, hogy kihozhassa a helyzetből a legjobbat, de hogy mi lesz Párizs után, ki mit akar majd, az a jövő zenéje.