Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,142 $

Dzsudzsák Balázs trendi szettben jelentkezett Dubajból

Nem először jár Dubajban Dzsudzsák Balázs, a Debrecen csapatkapitánya, aki továbbra is remek teljesítményt nyújt.

Fotó: Dzsudzsák Balázs, a debreceni csapat játékosának gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. március 17-én. MTI/Derencsényi István
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs még mindig aktív, egy ideje az NB1-ben játszik a Debrecenben, ahol anno minden elkezdődött számára. Nagyon valószínű, hogy ott is fejezi be a profi pályafutását, de hogy mikor, azt nem tudni. Tekintve a formáját, semmi oka arra, hogy a közeljövőben visszavonuljon, mert az rossz döntés lenne a részéről.

Amíg valaki jól játszik, nincsenek fájdalmai, élvezi a játékot, és gyakran kap lehetőséget, nulla oka lehet arra, hogy befejezze a sportot. Dzsudzsák Balázs is közelít a 40. életéve felé, ugyanakkor ezek csak számok, azok az idők elmúltak, amikor egy játékos már a 30-as évei elején visszavonult. Ez egyre inkább kitolódik, köszönhetően a modern egészségtudománynak is. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Sokkal alaposabban készítik fel a játékosokat, mint régen, akik messze fegyelmezettebbek, illetve a műtéti eljárások szintén messze hatékonyabbak. Balázs nemcsak a futballt szereti, hanem a divat világát is, akárcsak a luxusautókat. Mindkettőt megengedheti magának, sok pénzt keresett külföldön a játékkal.

Az egyik legtrendibb futballista, és nemcsak az NB1-ben. Szereti kombinálni a laza, sportosabb stílust a trendekkel és az eleganciával. Láthatóan odafigyel a kisebb részletekre is, és mindig topon lép pályára. Az eseményekre is trendin jelenik meg, nem láttunk még rajta olyan összeállítást, ami ne passzolt volna hozzá.

Most, hogy van egy kis szünet a válogatott meccsek miatt, Balázs úgy döntött, repülőre pattan. Dubaj felé vette az irányt, ahol már nem egyszer járt, szeret a Közel-Keleten lenni, mely jelenleg többek között Cristiano Ronaldo, Benzema és Neymar otthona is, akik a szaúdi bajnokságban játszanak óriási pénzekért. A Dzsudzsák Balázsról készült fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.